Világösszevonás:
Mely spec szabályok lesznek megtartva?
Azon merengek, hogy sok V3-a szabály 1xerűen megoldható lenne. V3-as szöviknek...
Háborús téma - BCs extraszintek. Fura, de egyáltalán nem a BCs jellemző a V3-as szövikre, pedig az átlagámbör azt gondolná... (habár a beígért Háborús reform totál ködössé teszi e téren a képet).
ÉP, VP regen - extra GySz és Nekrofun szintek.
V3-as szövi alapból kapná. A többi (ha szeretné) feltolhatná addig (extra építési lehetőség) + V3-on játszva nem értem, hogy miért nem hiányzik a jelen terhelések mellet a többi világnak az extraregen a játszhatósághoz. Brutálkényelmetlen lehet... :-X
Portya Gy/V szabályok - Figyelve a V3-as sárga pötyiket a portyalistán (megkülönböztető jelzés már most tesztelve, betéve éles világon) kicsit tartok tőle, hogy kavarós lesz az összevonás. Miért kell megkülönböztetés?
V1-es nem úgy fog vinni V1estől, mint V3astól? Miért kell kijelezni?
Lekezelhető lehetne úgy, mint a prémes-nem prémes csata. Mindenki a maga szabályai szerint visz/veszít - érdektelen(?) a világ, amiről származik.
Mondjuk a LE vesztéses küldinél nehezebben lenne kalkulálható a dolog, de ez minimális tényező.
Ötlet a fő okra?
Azon merengek, hogy nem lenne-e elég egy spec épület V3-as szöviknek erre, ami így kezeli le a dolgot (nem karifüggő, hanem szövifüggő). Talán 1szerűbb lenne...
Szöviváltás: HA karihoz kötött a V3-as Gy/V szabály, akkor sima ügy. A többi bónuszt meg látni az épületeken - akinek érdekes ez is, az ez alapján is válogat. Ha szövifüggő, akkor érdekes lehet az a felvetés is, hogy elV3-asodhatna-e ezen a téren is a többi szövi... :-X
Új karakter: Valójában egy szimpla plusz kérdés a generálásnál. Hogy kezelje a kari portyáit a progi? 2 opció választási lehetőség. Természetesen érdemes leírni a karigenerálásnál, hogy miről is szól a különbség.
Szövialapítás: Akár mehetne problémamentesen, ha minden épület megépíthető minden szövinek.
HA az új épületszintek, épületfajták szétvehetők lehetnének kétfelé (pl. a GyV kezelő V1-V2 szöviknél állna alapból és V3-asoknál ez valami más, pl. Kivégzés LEbevétel különbség kompenzátor lenne), akkor sacc per kb. egyforma új építési lehetőséget kapna minden világ minden szövije.
Van még különbség pár, de hirtelen eddig jutottam a gondolatmenettel...
Persze azt nem tudom, hogy PONTOSAN mi a terv, csak picit előre gondolkodtam, elfantáziálgatok a dolgon.
Remélem sikerül optimálisan összehozni V3-at a V1-V2vel, hogy minél 1szerűbb legyen hozzányúlni adott esetben.