Nem értem, mi a problémád. Vannak olyan dolgok a játékban, amit alacsony szintű karakterrel nem tudsz elérni. Hol itt a probléma? Más sem tud.
Az elvileg pont elég jutalom kellene, hogy egyáltalán van végzet temploma. Az, hogy havonta egyszer kifizetsz 20 őskövet a templomra, miközben "ez egy ingyenes játék", nekem nem érv amellett, hogy miért legyen relikviakupon elérhető alacsony szinten. Kapsz jutalmat azért, mert megcsinálod a templom küldetéseket. A fizikai sebzés növekedése is éppen elég komoly előny azokhoz képest, akik nem foglalkoznak vele.
Azzal színesebb, élvezetesebb lesz a játékod, hogy olcsóbban fejlesztesz tulajdonságokat alacsony szinten? Szerintem nem.
Az, meg hogy éveket kellene várnod egy arany jutalomért, abszurd gondolat és természetesen nem igaz. Előbb-utóbb eljutsz arra a szintre, ahol te is kapsz végzet templomból kupont. Valamint rengeteg esemény van a játékban, ahol ezeket a különleges relikviákat alacsony szintűként - néha jóval egyszerűbben mint magasabb szintűként!- meg tudod szerezni, vagy egyéb extra jutalomban részesülsz.
Mindamellett ésszerűnek tartanám azt az ötletet, hogy konkrétabban legyen kommunikálva egy-egy dolog a játékban a fejlesztők részéről
Egyébiránt remélem, hogy az alacsonyabb szintű karakterek tulajdonosait arra sarkallja majd ez, hogy kicsit lépegessék a szinteket, vagy ha nem is jön meg a kedvük a vágtához, de ne is berzenkedjenek annyira a tp-től;)
Már csak azért is, mert kezdő tapasztalatlan játékosként azt látni, hogy 10-20. szinttől kezdve minden szerveren adott esetben ÉVEK! óta játszó háromhavonta egy szintet (se) lépő karakterek üldögélnek , nem egy túl épületes dolog az utánpótlás tekintetében
üdv
maci