Azon filózom, hogy a Kalandszakik bevonása a Térképversenybe igenis nagyon jó húzás (piros pont), DE nem egészen a jelenlegi formában.
Jó gondolat, hogy az 1/3 jelentsen +1%-ot, hiszen így a magas szintűeknek sem kell brutál mennyiséget kiépíteniük belőle, hogy használni tudják, de még ARÁNYOSAN nehezebb dolguk legyen minél magasabb szintűek (piros pont).
Mire is jók a Kalandszakik: igen kis mértékben erősítik a Kihívást és Kristálypontot takarítanak meg. EZÉRT nem igazán éri meg tolni őket.
NODE: Ha az 1/3 feletti mennyiség is számítana valami mintavételezéssel tesztelt pici %-ban a Térképversenyen, akkor már megérheti a extra fejlesztés extra nyereményért.
Persze nem elszállásra biztató módon, de mindenképp ERŐSEN átlag feletti teljesítmény díjazását és az érte való küzdelem fokozását jelentené.
Igencsak hangulatos dolog lenne minden VALÓBAN versengőnek egy ilyen módosítás, ha e mellett be lennének vezetve további egyre durvább térképmennyiségek +2, esetleg +3 erősségű nyeremény elérésére. Nem borogatna játékegyensúlyt, ha okosan lenne meghatározva az extra, de pici pluszt jelentő Kalandszaki bónusz és az erősebb nyereményért elérendő mennyiségek.
Picit más: Ez a "hendikep" szitu jó húzás (piros pont), de még lehetne finomítani. Értem én, hogy a versenyhangulat megteremtéséért lett kitalálva, de még mindig az az érzésem, hogy nem tette izgalmassá magát a versenyt. Már 2 nap után kezd letisztulni a sorrend V3-on. Remélem elkiabálom és nem lesz igazam, azaz lesz még VERSENY. NEKEM megérné még a -1 nyereményerősség kockázat is egy kis izgalom kedvéért igazán szorossá "hendikeppelt" versenyben, HA a fentebbi javaslatok is benne lennének.
Extra javaslat: Akik nem szeretnének VERSENYT a Térképes eventben, illetve a legkisebb erőfeszítéssel akarnak minél nagyobbat szakítani belőle, azok kezdjenek kampányolni a javaslatom ellen.