Kedves játék fejlesztők !
Amikor elkezdtem játszani a végzetúrral az fogott meg, hogy mennyire egyszerű játék -tényleg nem vett el sok szabadidőt- és mégis mennyire sokféle játékélményt kaphatok érte ( lehetek EH-s vagy VF-es, ha akarom csak vadászom, vagy csak portyázom ) és senki sem mondja meg nekem hogy mit mikor csináljak.
Aztán jött a Landragor, a kufárcsata, az AF, jöttek a kalndok a lélekgyémántokkal, a sisakszilánkok... és szinte végtelenül bonyolulttá kezd válni ez a játék. Mondjuk nekem tetszik, hogy ennyire tarka, de ha kérhetném ne legyen több erőforrás amire rá kéne hajtanom, hogy begyűjtsek belőle valamennyit.
Persze most sem KELL ráhajtani, de én azt az elvet vallom, hogy éljünk az összes lehetőséggel amit egy nem őskövező játékos még meg tud csinálni. De csak addig ha a prémiumosok -azt azért tényleg elismerem hogy fontos a kifizetődése- ne legyenek horribilis előnyben.
Nevezek a bajnokságra (de csak a buli kedvéért mert esélyem sincs) a kvízolimpiára (jééé itt még nem számít ki a prémiumos- meg is van a 12 medálom
), forgatok szerencsekereket...
Legyen elég ennyi. Most már -szerintem- nem kell tovább bonyolítani a játékot. Egy-egy apróbb változtatás esetleg még beleférhet de azért csak óvatosan...
A játék egyébként jó.
Hajrá fiúk-lányok.
Soxerencsét hozzá.
A 3-as szerveren a karakterem lassan kezd hasonlítani a nevére.