Miért átmehetek a karakteremmel? Igen! Kevés időm van egy karakterre is. Nem csodálkozom, hogy nem erős. Középerős egyébként. De a játék se úgy indult, hogy naponta játssz 24 órát különben kiesel. De akkor is frusztráló, hogy valaki ütöget téged folyamatosan és kb. ez az eredmény: 200 sebzést okoztál és 5000 sebzést kaptál. Még csak bele se tudok ütni.
És van mikor épp nincs net vagy elhívnak és nem tudom elkölteni a LE-t és csak rabolnak. Ha olyanok támadnának ahol a küzdelem kiegyenlített nagyjából hát fene vigye. Legyen az övé az LE. Megérdemelte. De így.... És az a legjobb, hogy nagyra is vannak maguktól ezek a karakterek (látom az adatlapjukon). Pedig szánalmas. Én is ütöttem már le olyanokat akik fel sem értek hozzám. De nem vagyok büszke rá. Ez a játék nagy hibája, hogy muszáj ehhez folyamodni ha nem akarsz negatív differenciát. Mert ha mindig csak közel hozzám erős ellenfeleket ütnék tisztességesen lemaradnék, mert engem meg nagyok ütnek. De legalább nem vagyok büszke rá és csak akkor alkalmazom ha negatív lett a differenciám.
Egyébként szerintem logikus lenne, hogy ha nagyon erős ellenfél támad (erős nem pedig magasabb szintű) akkor 0-át vigyen. De hát ezt azóta se valósították meg pedig már sokan mondták. Nyilván nem is fogják, mert egyesek ettől érzik nagymenőnek magukat. Valójában ők azok tamagocsiznak mert ez nem harc hanem egyoldalú hű de király vagyok szánalmas önbecsapás. Hol van ez az egész végzetúr a logikusan megalkotott és valóban gondolkodást igénylő HKK-től? Sehol.