Re: Játék fejlesztés
2441. hozzászólás - 2010.07.19. 08:38:32
2441. hozzászólás - 2010.07.19. 08:38:32
Aki békésen akar játszani miért nem vesz egy tamagochit vagy regel teveclubba???
Pontszám: 2.80
És van mikor épp nincs net vagy elhívnak és nem tudom elkölteni a LE-t és csak rabolnak. Ha olyanok támadnának ahol a küzdelem kiegyenlített nagyjából hát fene vigye. Legyen az övé az LE. Megérdemelte. De így.... És az a legjobb, hogy nagyra is vannak maguktól ezek a karakterek (látom az adatlapjukon). Pedig szánalmas. Én is ütöttem már le olyanokat akik fel sem értek hozzám. De nem vagyok büszke rá. Ez a játék nagy hibája, hogy muszáj ehhez folyamodni ha nem akarsz negatív differenciát. Mert ha mindig csak közel hozzám erős ellenfeleket ütnék tisztességesen lemaradnék, mert engem meg nagyok ütnek. De legalább nem vagyok büszke rá és csak akkor alkalmazom ha negatív lett a differenciám.
Nem érdemes síránkozni igaza van Khronosnak legyél PoK 
A ficsőr elvan keseredve s hetet havat összehord
Ha nem tetszik menjen WoWozni, de van vadászkari ismim is és nekik is megy a jték
Ez így eléggé élvezhető szal nem értem a srácot vannak hibáák de ez egy olyan része amin tud változtatni ha akar am meg 63.szinten tűnik fel neki???
Álljunk elő egy építő javaslattal ha nics játszunk. Ha nem tetszik? Keressünk mást ami tetszik.ilyen egyszerű
Am érdekes engem senki nem támad. De tényleg nem érdemes ezen veszekedni de így is odafigyelnek mindenre a JV-k (sztem) szal kár lépten nyomon a problémát keresni a game-ben mert jó