Masquerader, láttál már te itt a fórumon gyenge karaktert mutatkozni?
Azért mert nem visonganak, még léteznek.
A több HP érdekes ötlet, 150 szinttől meg visszaesne, vagy lineárisan növekedne tovább? Csak mert az első lehetőség eléggé buta megoldás, a másodikkal viszont csúnyán feltápolódnak az állatok.
A másodlagosok kikapcsolhatósága viszont teljes mértékben korrekt. A napi kínzózásnál kikapcsolom, BU-nál meg védekezés közben aktív marad. Nemesis 13 fenntartását viszont nem értem ezzel kapcsolatban, semmi rosszindulatú kihasználhatóságot nem látok ebben a lehetőségben.
A másodlagosom elég korrekt, néhányszor kiütötték a 100 feletti állataimat, ez hatott rám motivációként. Gyakorlatilag jelen pillanatban csak azok állatára nem ütök nagyobbat, mint magára a játékosra, akik nagyon felhúzták a vastag bőrt a hozzám hasonló másodlagossal rendelkezők, illetve az eléggé magas szintű epikusok ellen. Ezt védekező félként, illetve visszatámadásnál nagyon szeretem, de az általam jelen pillanatban elérhető játékosok ellen akit ütni tudok(ez kb legalább az adott üthető szint 85%-a), kicsit égő pofával vállalom. Nem miattuk húztam fel a másodlagost, de őket is érinti, és ez zavar annyira, hogy szóvá is tegyem, még ha ezzel nem is aratok osztatlan sikert. Mielőtt még egyszer javasolná valaki a szakim nullázását, ezt nem szeretném, nem csak a felejtés horrorisztikus árú felhúzása miatt. Nem utolsó sorban ha meg is tenném, akkor is csak egyel kevesebb állatgyilkos lenne.