Re: Játék fejlesztés
161. hozzászólás - 2009.06.24. 15:48:03 (Válasz Otoaak #145 hozzászólására.)
161. hozzászólás - 2009.06.24. 15:48:03 (Válasz Otoaak #145 hozzászólására.)
Idézet: Otoaak - 2009.06.24. 06:32:23
Most szerintem egyáltalán nem csesztettem a TOP-ot.
Van, amikor igen, ezt nem szoktam titkolni, de most spec. nem.
A lovaglószakis javaslatodra reagáltam. Vagyis még erre sem, csak a "gyorsan levadásznak és már lehet is őket ütni" kijelentésre kaptam fel a fejem, ami való igaz, nem tőled származik.
Valóban nem szokás 15 % fölött vadászni, így sajna csak a kicsúszók maradnak, ha ők is ellovagolnak, nézhetjük a hatalmas naplementét.
Azt meg azért lássuk be, ha annyira nincs idő játszani, hogy már a minimálra lemaxolt vadászidő sem elég kevés, akkor itten valami más baj van, nem kisebb, mint a jelenlegi, ez pedig a dögunalom. Amire ha az a válasz, hogy még kevesebbet kelljen játszani, nem tudom mennyiben jó üzletpolitika.
Szabadságolásra elég lenne Ariel javaslata, egy nagyobb buffer. Vagy valahol Meridiath is írt egy jó kis ötletet, csak már nem tudom hova.
Magához a topic nyitóhozzászólásához pedig:
Nagyszerű ötlet, ha van kereslet és kínálat is rá, és még fejlesztő csapat is akadna.
Sőt, lehetne egy zárt topicot nyitni a fejlesztési ötleteknek. PM elküldeni az ötletet az erre kiválasztott/vállalkozó adminnak, ő beírná ebbe a topicba, (persze nem az elrugaszkodottakat és az "aggyatok ingyen héccáz kőt mindenkinek" ötleteket, ezeket eleve szűrné) a közönség meg hangos tapsolással... izé... a hozzászólás értélekésével kifejezhetné a véleményét adott ötletről.
És talán fenti unalomproblémák is hamarabb oldódnának.
Vajmi kevés köze van a játékosoknak ahhoz, hogy nincs LE a portyában. A többség nem igazán szeret LE-t veszíteni és egy bizonyos szint fölött baromira nem jellemző, hogy 15% fölött vadásszanak az emberek asszem nem kell magyaráznom miért. De ez nem játékos nyomásra van így hanem ilyen a rendszer a kezdetek óta, ez már a játék indulása után 1 hónappal is gond volt kb. azóta veri is a nyálát rajta a fórumon majd mindenki (a top is) mégsem változott semmi. Ha a top b...gatása helyett, inkább Miklóst bombáznátok levelekkel mindenki sokkal jobban járna. De ez itt még mindíg off.
Most szerintem egyáltalán nem csesztettem a TOP-ot.
Van, amikor igen, ezt nem szoktam titkolni, de most spec. nem.

A lovaglószakis javaslatodra reagáltam. Vagyis még erre sem, csak a "gyorsan levadásznak és már lehet is őket ütni" kijelentésre kaptam fel a fejem, ami való igaz, nem tőled származik.
Valóban nem szokás 15 % fölött vadászni, így sajna csak a kicsúszók maradnak, ha ők is ellovagolnak, nézhetjük a hatalmas naplementét.

Azt meg azért lássuk be, ha annyira nincs idő játszani, hogy már a minimálra lemaxolt vadászidő sem elég kevés, akkor itten valami más baj van, nem kisebb, mint a jelenlegi, ez pedig a dögunalom. Amire ha az a válasz, hogy még kevesebbet kelljen játszani, nem tudom mennyiben jó üzletpolitika.
Szabadságolásra elég lenne Ariel javaslata, egy nagyobb buffer. Vagy valahol Meridiath is írt egy jó kis ötletet, csak már nem tudom hova.

Magához a topic nyitóhozzászólásához pedig:
Nagyszerű ötlet, ha van kereslet és kínálat is rá, és még fejlesztő csapat is akadna.
Sőt, lehetne egy zárt topicot nyitni a fejlesztési ötleteknek. PM elküldeni az ötletet az erre kiválasztott/vállalkozó adminnak, ő beírná ebbe a topicba, (persze nem az elrugaszkodottakat és az "aggyatok ingyen héccáz kőt mindenkinek" ötleteket, ezeket eleve szűrné) a közönség meg hangos tapsolással... izé... a hozzászólás értélekésével kifejezhetné a véleményét adott ötletről.
És talán fenti unalomproblémák is hamarabb oldódnának.
A hozzászólást Darah módosította 2009.06.24. 16:45:15-kor
(v1-lmf-Gaia) kalaposinas
For the játékélmény!
For the játékélmény!
Pontszám: 6