Idézet: Craslorg - 2010.10.15. 20:55:58 Ez már korábban is felmerült, de nem fogják engedni. Szerintem jogosan. CSP és PP mindenkinek azonos mértékben termelődik (nyilván ha a szakértelmek ki vannak maxolva, inspirátort most hagyjuk, az egyedi), viszont a kincspont termelődése szintfüggő. Magasabb szinten sokkal többet lehet termelni és ráadásul szövetségfüggő is.
Kincspont termelődése szintfüggő??
A kincspont nem is termelődik, hanem tenni kell érte, ellentétben CSP és LE.
Nem látom, hogy mitől jogos, mitől ne engednék átváltani dukátra, vagy bármire? Felborítana valami egyensúlyt a játékban?
Továbbgondolva, persze itt akkor felmerülhet, hogy azok a pontok (LGY, kristálypont) is lehetnének máshol is használhatóak, hiszen vannak karaktertípusok, akiknek feleslegben "termelődik" -ahogy te mondod.
Ez csak egy ötlet, hogy ezeket lehessen másra is használni, és ahogy eventnél a relikviákkal kapcsolatban is volt rugalmasság Miklósék részéről abban, hogy változtattak menet közben, ha kiderült, hogy mit nem lehet kihasználni adott szinten/világon, úgy ebben is lehetnek rugalmasak. Szerintem színesítené a játékot, nem rontana semmin, de ha másképp látjátok, mert nem számoltam valamivel, fejet hajtok.