Idézet: Mortal55 - 2015.08.24. 13:16:05 Szerintem összekeversz valakivel, hol hisztiztem és kritizáltalak téged?
"Ilvastam ne aggód, özzegezzem? 1 szinten akarsz szb-zni kis kutas szövetségben és ehhez akarsz módosításokat. Viszont komoly indokot nem hoztál fel mellé, mivel megoldható lenne magadtól is. Erre ne várj megoldást, rajtad kívül senki se panaszkodik, másrészt v6-on könyörögni kellett az szb-beüzemeléséért, 40 körüli voltam mikor beüzemelték, mégse lettem farm karakter. Kaptál nem egy tanácsot, vagy megfogadod, vagy törölsz, más megoldás nincs."
-"1tszen SZBézni",ez némi cinikusságot takar valamint sarkítasz.Nem áll jól.
-"Viszont komoly indokot nem hoztál fel" el se olvastad a levelem,mert tudnád,hogy 0tpről több 100000LÉt be építeni kínszenvedés.
-"Erre ne várj megoldást, rajtad kívül senki se panaszkodik" Lehet azért,mert nincs új regisztráló,ha van az eljut 5.szintig és töről,aki van az multizik és inkább semmit nem ír a fórumra,nehogy utána nézzenek.
-"másrészt v6-on könyörögni kellett az szb-beüzemeléséért, 40 körüli voltam mikor beüzemelték, mégse lettem farm karakter" tisztában vagy azzal,hogy V6on nincsenek Pókok,mivel véges szerver,tehát sarkítasz és félre magyarázod a levelem.
-"Kaptál nem egy tanácsot, vagy megfogadod, vagy törölsz, más megoldás nincs."Írtam többször,hogy nem tanács kell,javaslatot tettem,de egy feszt hasonló leveleket kapok,egyenlőre tényleg a tőrlés a megoldás.
Ezt a témát le zártam.
Köszönöm.