Idézet: Kisapo - 2013.07.17. 08:12:00 Nem azt kértem hogy megmagyarázzátok miért is olyan jó az nekem ha elhurcolnak a kínzóba és 100-500k LE-t zsebelnek be utánunk, hanem egy opció gombot amivel kikapcsolhatom.
Szamtalan ilyen opcio letezik a jatekban. A legegyszerubb, ha nem hagyod magad leverni. Mellesleg a kinzokamra nem nyitja az ollot csak abban az esetben, ha te magad senkit nem tudsz kamrazni, hiszen a te beveteled komoly 1%-at megkapja valaki mas, te meg maset kapod meg. Tovabba, ha nem teged kamraz, akkor kamraz majd mast, ugyis korlatos a kamra merete, es azt a tobbseg ugyis feltolti. Majdnem olyan, mintha 15% extra LE-t adna a sajat beveteledre, csak ey kis extraval megfuszerezve.
Itt jegyzem meg, hogyha nem kamraznal masokat, az valoban nyitna az ollot, hiszen akkor te elesnel az extra LE-tol, mig ahogy fentebb is irtam, akik teged kamraznak, kamraznanak mast.
Maga az igeny, hogy nem akarsz kamrazni es kamrazodni egy gombnyomassal van annyira megalapozott, mintha a portyat akarnad kikapcsolni.
Osszegzeskepp: akinek ez tenyleg komoly lelki torest okoz, annak ez a jatek velemenyem szerint amugy sem valo, keressen inkabb valami stressz es konfliktusmentes kerteszkedo jatekot.