Idézet: Tivornya - 2015.12.15. 10:10:42 Szerintem az építést is érdemes lenne ráncba szedni! Egy új játékosnak esélye sincs jó karaktert összehozni és egyben aktív, és ezáltal hozzáértő játékosok közelébe férkőzni, mert az "építési átlag fele" elérhetetlen álom marad abban a 2 hétben, míg el nem megy a kedve a játéktól. Globálisan nézve talán nincs szükség erre, ez új szerver elején tud izgalmas és hasznos lenni, utána inkább fék.
V6-on a karakterek 60%-a 1. szintű és tovább nem is mertem nézni és elemezni a toplistát.
Add fel,mert 5 pontra fogsz süllyedni.Én 1,5 éve harcolok ezért.2 karakterem süllyed 5 pontra.
Ennek a fórumnak 95% PÓK.Soha nem fognak engedni a játék elején lévő PÓK előnyökből,ami már baromi rég túllépte a sportszerűség határait.
A kezdőkre itt mindenki tojik.Egyik PÓKnak sincs annyi esze,hogy a játékos állomány kiöregszik és ez a rendszer alapján nem is lesz.
Szerintük a rendszer tökéletes és a kezdők hibája a sikertelenségük.Közben feldobnak pár profi játékost,hogy lehet medált szerezni,persze azok is 1 év,9 hónap alatt jutottak el 12-16.szintig.Valamint szarozzák a karaktered.
A szocpókolás adott mindenkinek,mondják.Azaz ne csinálj semmit,csak gyűjzsd a jutalmat és nyomkodd a kennelt.Ez a játék lényege.
A kezdők ezzel képtelenek azonosulni,kit érdekel.Miklósékat látványosan nem.
Pl építési átlag.Egy kezdő 20.szintig eljut 1 Millió építéssel,addig egy pók akár 3-4 millióig.Oka a xeno pl,ahol 0TPért 400 téglát símán összesednek.Évi 800 tégla csak a xeno és egy huncut TPbe se került.Ez csak egy a sok közül.
Agyrém,amit ezzel a PÓK kasztal művelnek,mindezt azzal magyarázzák,hogy:
"MINDENKI ANNYIT ÉR,MINT AMENNYIJE VAN"
"Lázár János"
Szerintem ez az idézet,ettől az embertől tökéletesen ide illik.