Ebben a játékban tudod mi a jutalom? A sokezres rablások 1-2 TP-ért. Nem azért ülnek egy helyben, hogy begyűjtsék a sok-sok "extra" jutalmat, hanem hogy ilyeneket raboljanak. És mivel mást nem csinálnak, sokszor csak 100-150 csatánként lépnek szintet. Viszont így egy-egy szinten sokszorosát szedik össze annak a LE-nek, amit egy átlag játékos. Hülye lesz közben kennelbe küldeni az állatát, meg katakombázni, azzal csak magát GYENGÍTI.
Alacsony szinten ilyen nincs,csak azoknak akik elötte be lépnek a támadott accba.Nézd meg a Break_SOS barátod is.Nem fejlődik,mert már lusta accokat gyártani.Már ő is 0 TPből játszik.
Fröcsögni te szoktál.MI OLYAN BONYOLULT AZON,HOGY 0 TPÉBŐL SZARRÁ LEHET GYÚRNI A KARAKTEREK? GYPés fröcsögő mester.
"Ha nem pörgetném a küldetéseket, nem templomoznék, vadásznék, feladatoznék, (játszanék) én sem lennék több 18-20. szintűnél"
Ez ért meg egy levelezést.20.szinten én közelebb állok az általa el ért eredményhez.2 állatom 50.szintű,csatlósom 60 és van 24 csatlóskristály betárazva.A válaszod egyes.Ha nincs eszed felfogni mi különbség egy 30-40.szintű és egy 17.szintű között,fröcsögi az életbe nem magyarázok el semmit,hisz egy GYPést tehetségesebb eben a játékban mint te.Bajnoki viadalt nem mindegy,hogy 17.szinten vagy 40.szinten vívod.Ettől legyőzhetetlen!!!
2 hetente le ver mindenkit a szintjén,ezért csinálja minden bajnoki szintre jutó 0 Tpés játékos.
"Ha nem lép szintet, az őskő költsége nulla, azt napi rutin nélkül is fedezni tudja, a platinát pedig ugyanannyit kap mint mindenki más, és ugyanannyit tud költeni mint mindenki más. Tök mindegy lép-e szintet vagy sem, nincs belőle előnye."
Platina tárazható.Erre soha nem jönnél rá.Az őskő szintén,de ha túl sok van 0 TPéből elkezdi sütni a kutat.A válasz egyes.
"Taníts meg kérlek, ha nem játszik valaki, akkor hogy tud minieventekből jelentős bevételt szerezni? Ráadásul alacsony szinten, ahol a feladatok fele el sem érhető? No meg minieventek alig több mint fél éve vannak, ne magyarázd velük egy 2+ éves karakter erejét."
Ha el olvastad volna,hogy vált hűségszilánkot és platinát,majd vesz ÉP és Manna italokat amik kellenek a templomhoz,süti a kutat,vesz felszerelést,stb...+ami kell neki,megkapja az alacsony szinten elérhető jutalmak közel felét.Mert jól írtad,alacsony szinten csak vadászat és térkapuzás van ezen kívül.
A válasz egyes.
Bajnokit csak akkor nyer valaki, ha már kiemelkedik a környezetéből, addig nincs ingyen tul, LE-t meg megintcsak MINDENKI kap érte. Arról nem is beszélve, hogy olyan marginális mennyiség a részvétel jutalma, hogy úgy 2 havonta lehet egyet növelni belőle a legkisebb tulajdonságon.
Ha át nézted a medálait,rá jöhettél,hogy egy év alatt fel jutott 16-17.szintre,majd át ment 0TPébe és fél év alatt úgy ki gyúrta így magát,hogy azóta csak gyűjti a medálokat.
A válasz egyes.
"Ebben még lenne is némi logika, leszámítva, hogy az általad kifogásolt karik egyikének egyáltalán NINCS kennele, meg hogy már párszor levezették neked, fizikai képtelenség kennelben ennyi idő alatt akkorára hízlalni egy állatot amekkorák miatt panaszkodsz."
Sokszor le írták valóban a GYPés mesterek,de annyi esze egyiknek sincs,hogy 0 TPéből egy rakat templomkristályt és csatlóskristályt lehet ki hozni.A válasz egyes alá,mert direkt kiemeltem a kiképzést,csak a GYPés nem tud olvasni.
Kennel 17. ez neked a "nincs kennel".
"A normál játékos pontosan ugyanannyiszor tudja megvenni napi ajánlatból a templomkristályt/csatlóskristályt, mint aki egy helyben ül. Sőt, mivel a normál játékos feltehetően templomozik is, éves szinten jóval többet szed össze, nem csak azt a pár darabot ami havi egyszer feltűnik ajánlatban. Aki nem játszik, az mini eventben még mindig nem tud jutalmakat gyűjteni."
KÖNYÖRGÖM NÉZD MÁR ÁT A MINI EVENT FELADATÓKAT,UTÁNA FRÖCSÖGJ ILYEN CSACSISÁGOKAT!!!
A normál játékos egy év alatt lép 30-40 szintet.Ő egyet.Egy szintre minden jutalom * a karakter erejét.A válasz egyes alá!!!
Nem az a lényeg hány állatod van. Sőt, alacsony szinten, rövid távon minél több állatot tartasz, annál jobban gyengíted magad, mert ahelyett hogy egy állat kapna minden tp-t, többet fejlesztesz egyszerre, ezáltal sokkal lassabban fejlődnek.
A kennelben? Ez még egyes alát se érdemel.
3 állatom harcol egyszerre,de terv a 4 25.szintre.Oka a sebzés,de erre magadtól soha nem jönnél rá.Az állatokat amik küzdenek szintbe hozom,hisz én válogatom ki melyikkel SZBben harcolok.Azaz az elnyelésük azonos bajnoki viadalon.
"Nem értem mi a bajod a négerekkel, de hogy a sötét az te vagy, az garantált."
Romákra és a szocpolra gondoltam.Sok gyerek,sok lové,lázsd kennel.Te magad is tudod tudat alatt,ennyire az életben se lehetsz GYPés.
A válasz egyes alá.
VIKTORUNK KÖZMUNKÁS TANKÖNYVÉT NAGYON AJÁNLOM!!!!