sebgyógyítás 94+186
Ne toljam fel ötszázig?
Majd sebgyógyítgatok állandóan nem? +15-16 szintröl amikor beverik a blökiket nem valami kellemes, én ezért nem bántom másokét. De lehet hogy kitolom a másodlagosokat és a szövitársaikon verem le a mérgem. Nem olyan xar karaktert viszek, hogy ne tudjak komoly károkat okozni... Söt azt hiszem ez lesz a megoldás, 200-200-at pillanatok alatt húzok rajtuk. A turbóval böven elég lesz hogy lefektessem a blökiket.
-------------
Ariel
3-4 x akkora összeget buktam mint a szövitársaim. Ha 100 K-t hagytam magamnál akkor is, míg a szövitársaim több 10 millával alig buktak valamit.
A V3-as képlet szerint nem bukhatnék ennyit, még szép hogy rám járnak amikor 40-60 K-t ír nekik jóvá a képlet + a lélekszívás.
A V5-röl vittem a V3-ra a karaktert és valamiért én többet veszítek, mint a tösgyökeres V3-as karakterek!
Nem akarták elhinni a szövitársaim sem, csak amikor látták a támadáslistán a csatáimat.
Egyedül Maciról tudtam egyszer leakasztani 100K felett ( Ez kb 10 K veszteség a V3-on ) , meg 50K-t 4 TP-ért amikor néha fennakadt. Ha csak annyit vinnének mint a szövitársaimtól lexarnám. De 3 hónap alatt a szemfülesek 250K LE-t húztak le rólam... Ez a V3-on nagyon sok!!!