Re: Játék fejlesztés
2841. hozzászólás - 2010.12.06. 21:15:35 (Válasz Tiha #2837 hozzászólására.)
2841. hozzászólás - 2010.12.06. 21:15:35 (Válasz Tiha #2837 hozzászólására.)
Idézet: Tiha - 2010.12.06. 13:31:16
Nem rossz ötlet, szerintem mi is így csinálnánk, ha nem lenne annyira összetartó csapatunk, mint amilyen
Annó mikor még nekem volt szövetségem s/vagy V2-n aktív voltam úgy oldottam meg a dolgot, hogy a fórumon volt egy építés topic. Minden nap bemásoltam oda a "taglista" oldalról, hogy ki mennyit épített eddig a szövibe.
Ott nyomom lehetett követni, ha valakinek napokig nem változott az érték.
Ha van egy építési kvóta (terv), azt könnyű kiszámolni, hogy x. napra kinek hol kellene tartania, így a napi bemásolásokkal látni azt is, hogy ki mennyire van még az adott célszámtól.
Fapados megoldás, de "legális", és a legkevesebb plusz munkát igényli.
Aki meg nem éri meg, hogy a csapat érdekében kell építeni, annak a szövetségben nincs helye!
Illetve, ha sok a túl alacsony szintű tag, az is nagyon visszafogja a csapatot. El kell dönteni, hogy kikre és miért van szükség. (tudom, kemény dolog, de ez egy kemény játék
)
Ott nyomom lehetett követni, ha valakinek napokig nem változott az érték.
Ha van egy építési kvóta (terv), azt könnyű kiszámolni, hogy x. napra kinek hol kellene tartania, így a napi bemásolásokkal látni azt is, hogy ki mennyire van még az adott célszámtól.
Fapados megoldás, de "legális", és a legkevesebb plusz munkát igényli.
Aki meg nem éri meg, hogy a csapat érdekében kell építeni, annak a szövetségben nincs helye!
Illetve, ha sok a túl alacsony szintű tag, az is nagyon visszafogja a csapatot. El kell dönteni, hogy kikre és miért van szükség. (tudom, kemény dolog, de ez egy kemény játék

Nem rossz ötlet, szerintem mi is így csinálnánk, ha nem lenne annyira összetartó csapatunk, mint amilyen

A hozzászólást Offsboy módosította 2010.12.06. 21:16:00-kor
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.73