Idézet: Birka - 2011.07.22. 09:57:09 .
Kincspontod is csak azért van rengeteg, mert a környezetedhez képest extrém erősségű vagy, és nem kell a kaland próbákhoz. Egyszerűen "kinőtted" a környezeted!
A rendszer nem tehet róla, hogy behúztad a kéziféket+kidobtad a horgonyt így bizonyos erőforrásokból többleted keletkezik, melyekből másoknak így sincs elég, mert "normálisan" haladnak...
Ezzel azért én sem tudok egészen egyetérteni.
Rólam, vagyis a karakteremről, senki nem mondhatja, hogy LE/TP számoló. Egyrészt nem lenne hozzá idegem, másrészt – mivel nekem ez az első és egyetlen - vonzanak a felsőbb szintek, az új kihívások. Ami visszatart, az pont környezetem, így nem mondhatom, hogy kinőttem.
.. vagy ha mégis, nem én tehetek róla.
Egyedül a VF amit használok és azt is elég későn 30as szinten tanultam meg, behozhatatlan hátrányt okozva ezzel a karakteremnek.
Mióta játszom, napi szinten elköltöm a csp-t meg a pp-t. (most az utolsó eventnek köszönhetően pp kicsit felgyülemlett, kedv híján, de a csp még ma is elfogy az utolsó darabig) Nem is vagyok az a kedvelt kínzókamra töltelék
Mindezek ellenére, nem mondhatom, hogy nem halmozódott fel a kincspontom.
Nekem tetszene, ha nem kellene még 40 szintet várnom azért, hogy annyi lélekgyémántom legyen, amivel gond nélkül tudok portyázáskor EHra valtani a sok 0ás portyát kiváltandó, hanem megvehetném azt a térkifordítót belőlük.