Idézet: Bagolyesz - 2009.12.05. 20:57:25 Miért van az, hogy egy 260 IQ-s emberke 5 szintrol lefele támadva szarráver egy 290 IQ-s karaktert. Rendben van, hogy csak a felszerelése kimondottan varázslatra megy, de ez már tulzás. tobb, mint 700at ver az allataimba. Korrigálni tudtam ezt eddig, az állataimmal, meg azzal, hogy messze jobb felépítésu vagyok, de ez már tulzás, hogy az allataim 72. szintuek és négyen vannak az utobbi fejlesztés ota meg sem simogatják joszerivel az ellenfelemet. Vége a egyenlo elbiralasnak. Vigan tornássza fel a TAUt és az állatsebzést és rohog a markában. Minek ide mást fejleszteni. En meg, mint egy hulyegyerek loholhatok tultenni ot ebben. Na koszonom szépen. Igy mindenki szép lassan IQ bajnok lesz. Ha már így, miért nem adnak akkor egy brutkó cuccot nekunk is. Mondjuk egy 40es támadással és 50es erovel? Mert varázscuccok már ilyenek itt! Ezt tessék elmagyarázni nekem.
Szia!
Itt gondolom, rám gondoltál.
Szerintem itt nem igazán az IQ-tau a szempont, szerintem a további 6 körben megvan az esélyed arra, hogy behozd a variból fakadó előnyömet. Létezik másodlagos támadás, 6 körben lehetőséged van rá, hogy az állataimat 700 ép-vel besebezd te is. (megjegyzem, mondjuk szerencséd volt a csak 700-as sebződéssel...
). Az, hogy vari-beállítottságú vagyok, egy választott dolog, amiért mágiában erősebb vagyok, ezért másban gyengébb, ez evidens. Az, hogy 5 szinttel feljebbről támadlak, az pedig azért lehetséges, mert az ép-d 40% fölé ér (erre is van megoldás). Engem is zavar, ha magasabbról beütnek, kapnak az állataim is rendesen, hidd el. Próbálom tartani magamat biztos támadhatósági szinten belül. Persze nem mindig megy, na bumm. Ez egy játék, próbálom kihozni a maximumot, amit időmből, energiámból telik.
Még annyit fűznék hozzá, hogy ezidáig tőled is jöttek támadások, nem kiabáltam mégsem, hogy jajj, bántanak. Veled ellentétben nem fogtam vissza teljesen magamat, emiatt előrébb vagyok, megvan az az előnyöm, hogy hamarabb tudok felszerelést váltani, amitől több a bónuszom. Ellenben kevesebbet tudok szintlépések között magamra költeni, pláne hogy noprémesként csináltam a 40. szintig... amúgy emlékszel, volt időszak, mikor csak gyenge variscuccok voltak, ellenben erős harcos-jellegű fegyverek. Ha megnézed a feljebb levő cuccokat, szerintem fogsz találni magadnak olyat, amivel előnyt kovácsolhatsz. Tervezem, hogy én is felnövelem a közelharci tulajdonságokat, csak hát nálam is mások a prioritások...
Meg adtál pár ötletet is...