Nem értem komolyan mondom a problémádat...
Szerintem teljesen korrekt, hogy LGYE-be kerül a térkifordító. Mi a franckért kellene kavicsba kerülnie?Még akkor, ha Te csak "is" verzióban gondoltad. Felesleges, így is eléggé sok minden kavicsba kerül. Bár nem panaszkodom,mivel ami kell, azt megveszem magamnak. És részemről a térkifordító olyan, amire nekem nagyon nincs szükségem, de másoknak igen, és lehet akár taktikai elem is.
De úgy érzem, hogy teljesen korrect az ára, és a lehetősége is megvan annak, hogy akár relative végtelenszer megszerezd, ha van elég LGY-d hozzá.
Azt pedig marhára nem nehéz szerezni, akárhogyan is nézem.Elnézést, ha megsértek ezzel talán bárkit is, de ha nem hanyagolod el a TÖ+szakit, akár középmezőnyös vagy gyengébb karakter is nevetve megcsinálja a kalandokat, és annyit termel belőle, hogy szinte nem tudja elkölteni.
Mondom ezt én, akinek 61-es szinten közel 1400 (hamarosan) megoldott kalandja van.Rengeteg dolgot vettem, meg költök az állatokra is bőven LGY-s dolgokra.
Tehát nem érzem indokoltnak ezt a felvetést, bocsi.Ha meg nem lenne elég kristálypont, akkor lehet kihívásozni,amiből lehet szerezni "ingyen", vagy veszel kristályitalt, és máris van elég kristálypont a küldetésekhez is.
Sok mindent lehet, csak akarni kell.Ezt pedig valóban elég csak akarni.
(Ellentétben a magasabb szinten szükségessé vált KH kitolással.Arra inkább szükség lenne. És bár nekem az messze van, de én is szívesebben küldetéseznék a KH-n, mintsem a környezetemben lévőkön.)
Mod:Elütés javítva.