Idézet: Emishi - 2016.01.25. 11:05:58 2016. Jan. 22. 23:36Emishi (117018)
Üdv!
És mégis miért esett pont erre az relikviára a választás? Hogy ezt nem lehet választani?
ma, 10:54István
Szia.
A válasz nagyon egyszerű, igy működik a játék. Ne haragudj, de nem tudunk minden egyes játéktechnikai döntést, működést elmagyarázni a játékosoknak, igy meg kell azzal elégedned, hogy igy működik. Sajnálom, hogy te pont ezt a relikviát akartad választani és nem tudod. Próbálj másikat választani helyette.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
*csak nekem szorul ilyenkor ökölbe a kezem?!
Nem értem a fene nagy felháborodásod. Én is szivesen upgradeltem volna az agyart, de ha nem tehetem, hát nem tehetem,ennyi.Az előző x kufár eventben sem tehettem.
Járok íjászversenyekre,ott sem szokás háborogni, hogy miért nem mézeskalács szivet , vagy guminőt adnak érem helyett, itt ráadásul még válogathatsz is, elég sok lehetőség közül.
A válasz pedig szerintem nem bunkózós, tényleg miért kellene minden egyes játékossal megvitatniuk minden döntésüket?
Ha játszol egy játékkal, akkor kénytelen vagy tudomásul venni, és elfogadni a szabályait, még ha nem tetszik is némelyik, még ha esetleg tényleg értelmetlennek tűnik is.