Tény és való,hogy bosszantó lehet ez a kiégett őskövek lopása című ügy. Szerintem ha egy-két darabot veszít így az ember naponta az még nyugis is,belefér a játékba,ha négyet-ötöt vagy még annál is többet az már talán kevésbe. Ha meg egy nap többen is lerabolják kiégett őskövekkel az illető karit az az igazi méreg. Szerencsére a karimat ez nem érinti. Szépszámmal találok,akadok rájuk vadászattal is meg lopással azaz portyázások révén,azaz ezek a szakértelmeim magasak ám.

Az más tészta,hogy sokszor van,hogy be kell tennem őket az energiakristályosítóba,hogy mások el ne csenjék,mert mondjuk éppen akkor nincs zseton/pénz arra,hogy ősköveket vegyek belőlük is.
Úgy célszerű ha szintlépésekor szabadul meg tőlük az ember és minél többtől egyszerre lehetőleg (de ez is pénztárca kérdése). Jó időzítés kérdése ez csupán.
MÁS: Nekem tetszenek ezek a beszólások úgymond a csatajelentések végén. Murisnak találom őket,bárki is írta ezeket meg. Példa:
Bosszúsan így kiáltasz ellenfeled felé: Ha nem lenne ilyen hatalmas krumpli az orrod helyén,észrevennéd,hogy a szájadból (szerintem szádból a helyes,de mindegy) a nyál az otromba pókhasadra folyik.
Már javasoltam,hogy legyen egy ilyen event ami a lopásra legyen kihegyezve és a legjobb karik kapjanak címeket/titulusokat a végén ezért (például Tolvajok Fejedelme, Kazamaták Ura, Széfek Nyitója,stb.) tárgyajándékokkal együtt vagy egyéb jutalmazással. Csak akkor utána meg bosszúállók hada lepné el az ilyen karaktereket esetleg,azaz ember/karakter hajtóvadászat rúlz.