Re: Játék fejlesztés
8788. hozzászólás - 2022.03.14. 20:57:57
Sziasztok!
Összeszedtem néhány relikviának és egyébnek a szövegét melyek már elavultak. Beírom ide őket, akinek van javaslata, kérlek írjon, aztán majd felterjesztem az egészet egyben a JV felé. Remélem, hogy egy text változót kicserélni egy másikra nem túl nagy meló. Igyekeztem formázni ahogy tudtam, a saját kis táblázatomban kicsit szebb volt...
Jelmagyarázat: Tárgy: Régi szöveg -> Új javasolt szöveg (Indoklás)
Kényelmes párna: Egy nap 7 alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. -> Egy nap 4-gyel több alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. (Félreérthetőség elkerülése végett a gyógyító pálca, és a gyakori pihenés AF képességgel)
Puha párna: Egy nap 5 alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. -> Egy nap 2-vel több alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. (Félreérthetőség elkerülése végett a gyógyító pálca, és a gyakori pihenés AF képességgel)
Feketepiaci tagság: Kereskedelmed maximuma mostantól 180 -> Kereskedelmed maximuma 10-zel megnő. (Félreérthetőség elkerülése végett a kufár barátja AF képességgel, és a 22-dik megaesszenciával.)
Zöld mytofókusz: Ha egy győztes csatáért az aktív csatlósod TP-t kap, akkor mellette egy másik, passzív csatlósod is fog TP-t kapni, amelyiknek a tapasztalat képessége a legmagasabb. Ha több mytofókuszod van, akkor a 2., 3. stb passzív csatlós is kap TP-t. A kapott TP +1 minden 10 tapasztalat szint után. Többször megvehető. -> Ha egy győztes csatáért az aktív csatlósod TP-t kap, akkor mellette egy másik, passzív csatlósod is fog TP-t kapni, amelyiknek a tapasztalat (zöld) képessége a legmagasabb. Ha több mytofókuszod van, akkor a 2., 3. stb passzív csatlós is kap TP-t. A kapott TP +1 az adott csatlós minden 10 szintje után. Többször megvehető. (Pontosítás a tapasztalati szint, tapasztalat szint, és tapasztalat képesség összekeverhetősége miatt)
A familiáris szeretete: Lehet két különböző fajta familiárisod -> Eggyel több familiárisod lehet (Egyértelműbb így)
Időtorzító: Mostantól 25 naponta tudsz lélekkutat kisütni és 25 naponta ingyen specializációt váltani. -> Mostantól 5 nappal gyakrabban tudsz lélekkutat kisütni és ingyen specializációt váltani. (Félreérthetőség elkerülése végett az Őskőfókusz relikviával (-10 nap spec. váltásra).)
Implant eltávolító: Ha lecseréled egy ultra-implantodat, nem semmisül meg, viszont ezentúl csak legalább 40. szintű állatnak adható. Az ezután berakott ultra-implantok adnak +20 támadást is az állatnak. -> Ultra-implantjaid mostantól nem semmisülnek meg, ha lecseréled őket, viszont csak legalább 40. szintű állatnak adhatod őket. Az újonnan adott ultra-implantok adnak +20 támadást is az állatnak. (Nem kell lecserélni az ultra-implantokat a +20 támadáshoz, és már elsőként sem lehet 40. szint alatti állatnak ultra-implantot adni.)
Mytokronit konverter: Kattints rá, hogy használd! A konverter 4 kék mytokronitból hoz létre egy mytokronit csomagot. -> Kattints rá, hogy használd! A konverter 4 azonos mytokronitból (kivéve barna mytokronitból) létrehoz egy mytokronit csomagot. (Megváltozott működés)
A tudás könyve: Szakértelmeid lehetséges maximuma 1-el megnő -> Szakértelmeid lehetséges maximuma 1-gyel megnő. (Nyelvtan)
Kalandkódex: Eggyel több kalandod lehet, a kalandok 10%-kkal több lélekgyémántot adnak. -> Eggyel több kalandod lehet, a kalandok 10%-kal több lélekgyémántot adnak. (Nyelvtan)
Kvízgömb: A vadászatokért akkor is megkapod a +10% LE-t, ha az adott kvízválaszod helytelen volt, vagy nem válaszoltál. (működési feltétel: prémium tagság, 1 kvízmedál, 1000 helyesen megválaszolt kérdés) -> A vadászatokért akkor is megkapod a helyes válaszért járó bónusz LE-t, ha az adott kvízválaszod helytelen volt, vagy nem válaszoltál. (működési feltétel: prémium tagság, 1 kvízmedál, 1000 helyesen megválaszolt kérdés) (Indoklás: így benne van, hogy a kvízmedálok bónuszát is ráadja, nem csak az alap 10%-ot)
Templomi medálgyűjtő: A végzet templomában megszerezhető templomi medálok maximális száma 20-ról 30-ra nő. -> A végzet templomában megszerezhető templomi medálok maximális száma 10-zel megnő. (Sokaknak van már 40 medálja, így pontosabb a leírás)
Kastély: Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott AF pontok mennyiségét, ha nem vagy láthatatlan (60. szinttől). A kastély maximálisan 25. szintig építhető. -> Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott AF pontok mennyiségét, ha nem vagy láthatatlan (60. szinttől). A kastély maximálisan 25. szintig építhető. Szövetségi küldetéssor teljesítésével tovább fejleszthető, maximálisan a 150. szintig.
Várom az észrevételeiteket, illetve ha van még tárgy/épület/bármi, ami nem érthetően van megfogalmazva, azt is. Én ennyit találtam első nekifutásra.
V6 - Thilysius
Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Pontszám: 8.24