Üdvözlet!
Elég régóta játszom ezt a játékot. Mondhatni a kezdet óta.
Volt időm agyalni, eventeken részt venni, vadászni, portyázni stb...
Úgy gondolom, ha belátható időn belül nem kerülnek alapvető változások
a játékba, nehezen kerülhető el, hogy még többen feladják.
- Nem akarom elhinni, hogy adott event kezdetéhez nem lehet fix kezdési
időpontot megadni. Én értem, hogy más is van amivel a JV foglalkozik de
ez akkor sem kifogás. Ez azt eredményezi, már több event előtti időszak
bizonyította, hogy kezdésig igen nagy %-ban vannak jelen az erőforrás
gyüjtő agyhalott karakterek ahol még a LE szívás sem megy. Az erőforrás
gyűjtés érthető de sokszor még a max elérése után is inkább a kezdetre
van játszva az újra indítás.
- Elég sokáig sarkalatos része "VOLT" a VU-nak a háború. A JV részéről a hallgatás
egészen felfoghatatlan. Eredménye a hosszútávú hanyagolásnak már meglett a
sok törlés, pangó játékmenet. Alapvető szövetségi összetartó erő ha vmi szövetséget
érintő dolog miatt kell a közösséget kommunikációban tartani.
Úgy gondolom, a JV FELADATA legyen bármilyen nehéz és legyen bármilyen nagy az
ára, hogy visszahozza a játékba a "HÁBORÚT"!!!!
Tessék megoldani és rohamtempóban!!! Inkább maradjon ki akár egy-két event.
Mint láttuk azért szavazáson és forumbeli vitán kívül is tud Miklós döntést hozni!
Hát itt ebben úgy gondolom meg is tehetné, csak minél előbb.
- Az erőforrások. Legyen az alap, vagy fejlesztés árán elérhető a játék során még
mind a mai napig találkozom 40-50-es szintű karakterekkel, akik nincsenek tisztában
a miért-hogyan kérdésével. Igen nehéz elmagyarázni, hogy adott esetben olyan
jutalomért megy egy event amit nem azonnal hanem 10-20 szinttel később használnak
majd valamire. TEssék hatékonyabb segítséget betenni ha úgy látják még van kinek!
A vadászathoz sztem, azoknak akik pl az elementáris fúzóval eljutottak az 57-es szintig
tessék adni valamennyi plussz csp-t. Ami most jön édeskevés.
60as szint felett sokan választották játékstílusnak, hogy szinte kizárólag az ismételhető
küldiket pörgetik. Elég sok HSZ ment, hogy lefelé felfelé éri meg támadni, VF-EH...
Azt gondolom vhogy jutalmazni kellene a felfelé támadót. Lehetne olyan eventes relik, amely
pl azt számolná, hogy az ismételhető küldit pörgetve mennyi TP-t szedett össze adott karakter
és ha ez egy szinthez meghatározott minimum felett lenne akkor ez a relik szorozná valamennyivel
a jutalom LE-t
- Az épületek reformja elég hosszútávú befektetést kíván. Sztem a karakterek 70%-a meg sem éri
hogy a szövetsége akár a nagymesterit felhúzza. Lehet sokat mondtam.
Nyugodtan be lehetne tenni a kisseb karakterek által jobban kihasználható épületet.
Akár olyan event jutalommal, ami szövetségi összefogást igényel.
- Sztem aki kicsit is érti és éli a játékot kimondva, kimondatlanul tud vagy sejt sok dolgot.
Ilyen például, hogy miért nem lesznek a halott karakterek kipucolva. Még a szövetségből
sem rúgják ki őket. Persze nem nézne ki jól a játék ha toplista csökkenne vagy 50-60%-al
Egy olyan számláló tennék be minden karakterhez, ami a heti aktivitást jelölné az előző héten
játékba törénő belépések vagy eltöltött idő függvényében. Akik ismételhető küldit nyomnak és
maximálisan lefelé támadnak, nos nekik veszettül minden, hogy milyen karakteren érik el a portya
alatt pl a krit sebzéses küldit. Aki portyázik, az szinte 90%-os biztonsággal tudja mely karakterek
aktívak adott napokban. Hasonlóképp az előző héten vadászattal eltöltött időhöz is hozzá lehetne
rendelni akár egy vadász medált. Ezek a motorok a játékban már üzemelnek kicsit finomítani kellene
csak a mostani játék élethez.
Valamilyen formában megoldanám, hogy a legtöbb szavazattal rendelkező szövetségi tag, egy új
épületet kihasználva pl tudjon manakonstruálni vagy adott feladattal megbízni egy nem aktív karit.
Ezt persze úgy kellene megoldani, hogy a tulaj amint belép inaktiválni tudja ezt a funkciót.
Ez lehetne építés, háborúban katakomba, vagy éppen kiégett őskő gyüjtése egy másik új épületben.
Akár sok más a szövetségnek hasznos épületet lehetne kialakítani amellyel akármilyen de a szövi
számára hasznos tevékenységet végeznének ezek a karakterek. Persze ezek a hasznok csak és
kizárólag házon belül, azaz a szövetségnek lenne élvezhető.
- A portyarendszer. Igen ez is egy érdekes dolog. Előre vetítem 78-as szinten pörgetem V1-en a karim
vegyes használatú üzemmódban VF-el, tehát az EH-n kívűl minden játékelemet használok.
KB tudom mit jelent mondjuk 45TP-ből 87000LE-t rabolni. Azt is tudom vadászattal ez mennyi csp
elköltését jelenti, vagy az ismételhető küldikkel hány alacsony szintű karaktert kell lealázzak szó szerint
hogy ehhez hozzájussak. Azért ezt írtam, mert 2200-as TÖ-vel nem nagy kunszt az 1200-1300as TÖ-jű
karikon pörögni. Szóval a jelenlegi beállt vizet nehéz felkavarni de muszáj lenne.
Az a lényeg, hogy úgy büntessek, hogy közben jutalmazzak is.
Azt mindannyian tudjuk Miklós célja, hogy a szinteken minél gyorsabban ugráljunk felfelé. De azért
ezt nem tehetjük ész nélkül mert iszonyat elgyengülhet más kitartó nem újító karakterekhez képest.
Szóval én büntetném a magas TÖ különbséggel történő lefelé támadást. Ezért cserébe meghatározott
ismételhető küldi után, akár 50 vagy száz után, elérhetővé tennék új küldetések elérését opcióként.
Ezzel adva lehetőséget, hogy új irányokat tudjon venni adott karakter kompenzációként.
És ez már egy másik témakör ami az ismételhető küldikről szól. Ezt is látni kellene, hogy baromi unalmas
ugyanazt a 3-4-5 küldit pörgetni hónapokon keresztül. Az ember ennél sokkal bonyolultabb lélek, szüksége
van a környezet változására. Tessék cserélni vagy bármit elkövetni ez ügyben!
- A térkapu által adott ékszerek, fókuszkristályok is csupán dukátnak jók az AH-ba.
Ezt sem értem, miért ugyanaz 10-es és 100-as szinten. Ne már!!!
Ez is lehetne akár eventes relikkel megbütykölni, hogy bizonyos karakterszint felett, akár kettő-három
ugyanolyan kristály hatása összeadódjék és ezek egyszerre beépíthetőek legyenek. Simán el tudnám
képzelni, nevet adjak egy magam által kreált kristálynak, nyakláncnak és azt felaggassam az amúgy is
számottevő dísszel kirakott karácsonyfámra!!!
Szóval sok sikert, mert élvezem én a játékot csak már full pp-csp mellett is csak konstruálgatok meg
sok, a játék szempontjából haszontalan dologgal foglalkozom. Nem lesz ennek jó vége!!!