Re: Játék fejlesztés
2981. hozzászólás - 2010.12.28. 20:54:12 (Válasz Morzkod #2978 hozzászólására.)
2981. hozzászólás - 2010.12.28. 20:54:12 (Válasz Morzkod #2978 hozzászólására.)
Logikaddal miszerint hagyni kell a tobbi szovetseget felzarkozni, ugy velem, nagyon veszelyes vizekre evezunk. Ilyen alapon ha az IQ-m 10-zel magasabb, mint barki mase, akkor ne novelhessem tovabb, hagyjam a tobbieket felzarkozni nem?
A logikája azt diktálja, hogy ha te növeled 10el az IQ-d, akkor a szövetségi társad, "aki nem tett az IQ-ra" (nem hiszem, hogy egy 80as kari sokat tud böffenteni egy 250. szintű epikusra), akkor ne nőljön az ő IQ-ja 5tel, csak 1el.
125-os targgyal azert nem sokan rohangasznak.
Ja, amikor otthagyok 15K-t Willchinél, akkor is ezzel nyugtatom magam. Ugyan figyel rajta a +30IQ, tám-véd, megmiegymás gyűrű-nyaklánc kombó, de legalább nem sokan rohangásznak ilyennel.
Tudom, hogy komolyan megy nálatok az építés és a csapatmunka és szövielvárások akár építésben - és egyébként is jól fejlesztett, erős kari, nem degradálni akarom -, de ezt mégis túlzásnak érzem. Azt, hogy hány 80as kari kell a 110es szériához, felesleges boncolgatni, mert sokkal több erőfeszítés kicsapkodni úgy, hogy mindenkinek jusson a táptortából, mint nektek, 120-140es falkának. Ami rendjén is van, az nincs rendjén, hogy olyan is kap ebből durva tápot, aki a csapatmunka ezen részéből nem is tudja kivenni a részét. Hangsúlyozom, tényleg durván jól építenek a szintem körüli AL-esek, de attól, hogy megtanulsz egy szép verset, ne járjon már matekból is 5-ös.
Poén ON
Nekem 310es a szerencsém 82. szinten, akkor nekem miért nem jár 125ös gyűrű-nyaklánc kombó?
Poén OFF
Idézet: Morzkod - 2010.12.28. 20:18:56
Idézet: Offsboy - 2010.12.28. 19:56:40
Ez a szamomra kisse hihetetlennek tuno informacio honnan szarmazik?
Idézet: Ariel - 2010.12.28. 19:14:49
Egy kis korrrekció: Jóval magasabb szerencsével a varázslatot valóban 30%-ban véded, de a közelharcot 40%-ban.
A 10 milliós lélekkút nyílván túlzás, ahogy az építés miatti karaktergyengülés is túl van dramatizálva.
Magas szerencsével minden egyéb tulajdonságtól függetlenül 30% eséllyel ki lehet védeni az ellenfél varázslatait és közelharci támadásait.
Magas szerencsével minden egyéb tulajdonságtól függetlenül 30% eséllyel ki lehet védeni az ellenfél varázslatait és közelharci támadásait.
Egy kis korrrekció: Jóval magasabb szerencsével a varázslatot valóban 30%-ban véded, de a közelharcot 40%-ban.
Ez a szamomra kisse hihetetlennek tuno informacio honnan szarmazik?
Amikor túrtam a fórumot infómorzsákért, hogy mi hogy is működik, ezt találtam. Támadás-veédekezésből 70-30%-ra lehet hozni, ezt módosítja a szerencse 80-20ra, vagy 60-40re. Meg nem mondom már hol találtam..
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.74