Re: Játék fejlesztés
1081. hozzászólás - 2009.12.03. 09:56:24 (Válasz Mortimer #1077 hozzászólására.)
1081. hozzászólás - 2009.12.03. 09:56:24 (Válasz Mortimer #1077 hozzászólására.)
Idézet: Mortimer - 2009.12.03. 08:43:14
Mortimer... gömbözd le kérlek Nasdfil-t és miután megláttad a 106os erő támadás és 200as védekezést. Azután mondj véleményt a panaszáról! Miklós megmondta nem akar kasztokat. Emellett ha már varázsló akar lenni, legalább a védelmét vinné fel annyira, ami legalább megközelíti a nálla 15 szinttel alatta lévők átlagát! Miért kell ilyen védelem mellett azon sírni, hogy mindenki eltalálja és agyonveri???????
(Meg kell védenem annyiban, hogy részben igaza volt, valóban durván vissza lett véve a varázslatok erőssége - Verem - ÉS erősítve lett az ERŐ. A kettő együtt egy tisztán varázsló számára végzetes volt. Néhány hete beraktam egy csatát archívumba: bekaptam egy 5ezres kritikus halálgömböt az arcomba, nekem nem sikerült a varázslatom, 500 sebzés, de visszahoztam a csatát úgy, hogy csak közelharcban 5e felett sebeztem. Kb. ekkor döntöttem úgy, hogy jóideig hanyagolom a taumaturgiát.)
Mortimer... gömbözd le kérlek Nasdfil-t és miután megláttad a 106os erő támadás és 200as védekezést. Azután mondj véleményt a panaszáról! Miklós megmondta nem akar kasztokat. Emellett ha már varázsló akar lenni, legalább a védelmét vinné fel annyira, ami legalább megközelíti a nálla 15 szinttel alatta lévők átlagát! Miért kell ilyen védelem mellett azon sírni, hogy mindenki eltalálja és agyonveri???????
V5 Trakk
Pontszám: 8.23