Re: Játék fejlesztés
7901. hozzászólás - 2016.07.12. 15:15:11 (Válasz Bodzso #7899 hozzászólására.)
7901. hozzászólás - 2016.07.12. 15:15:11 (Válasz Bodzso #7899 hozzászólására.)
Ahogy belémkötöttél az elején, lássuk azt a hsz-t.
Idézet: Bodzso - 2016.07.12. 12:21:51
Szedjük ízekre:
Egy kis állat nem él túl egy ilyen csatát, max ép-ről elhullik. Már itt túlokoskodtad magad.
Aztán tovább:
Ja, és a kedvencem majdnem lemaradt:
Sem közöd, sem rálátásod nincs, hogy mire mennyit költök, ezt azért mindenképp akartam, hogy szerepeljen. A legszánalmasabb ezt odavetni a magas lóról mikor minden más elfogyott, hogy "azért mert te sokat költesz." Persze nagymamám húslevese is qrva jó, én is tudnék olyat csinálni, csak nem akarok. Mondjuk ő 60 évig gyakorolta, de ki nem tud olyat?
Az, hogy szerinted normálisnak tekinthető, hogy 6000as vastag bőr kell bizonyos körülmények között, az az egyetlen elfogadható vélemény nyilvánítás, amivel max nem értek egyet. Minden más fellengzős személyeskedés, és tudatlanság tökéletes egyvelege.
Idézet: Bodzso - 2016.07.12. 12:21:51
Hát figyelj az állataidra, és ha kevés a hp-jük akkor gyógyísd meg őket. Amúgymeg 1000+ -os állatoknak nemhiszem hogy olyan kevés hp-ja lenne hogy 1-2 csata után kidöljenek.
Megmost erősítjük meg a vastagbőrt, egy hét múlva meg erősítjük meg a másodlagosokat hogy meg lehessen sebezni a másik állatát aztán megint a vastag bőrt mert megint sok lett aztán így szépen körforgásszerűen.
(Amúgymeg a te esetedben nemhiszem hogy gondot okozna még növelni azt a szakit)
Lehet rád nézve bunkó a hozzászólásom,de biztos másnak is van ilyen problémája,de megoldja te nem akarod megoldani nehogy foglalkoznod keljen vele ezért inkább oldja meg a vezetőség.
Megmost erősítjük meg a vastagbőrt, egy hét múlva meg erősítjük meg a másodlagosokat hogy meg lehessen sebezni a másik állatát aztán megint a vastag bőrt mert megint sok lett aztán így szépen körforgásszerűen.
(Amúgymeg a te esetedben nemhiszem hogy gondot okozna még növelni azt a szakit)
Lehet rád nézve bunkó a hozzászólásom,de biztos másnak is van ilyen problémája,de megoldja te nem akarod megoldani nehogy foglalkoznod keljen vele ezért inkább oldja meg a vezetőség.
Szedjük ízekre:
Hát figyelj az állataidra, és ha kevés a hp-jük akkor gyógyísd meg őket.
Egy kis állat nem él túl egy ilyen csatát, max ép-ről elhullik. Már itt túlokoskodtad magad.
Amúgymeg 1000+ -os állatoknak nemhiszem hogy olyan kevés hp-ja lenne hogy 1-2 csata után kidöljenek.
Ugye a lehetőséggel sem számoltál, hogy nem 1000es állatról beszélünk, ezt megtárgyaltuk.Megmost erősítjük meg a vastagbőrt, egy hét múlva meg erősítjük meg a másodlagosokat hogy meg lehessen sebezni a másik állatát aztán megint a vastag bőrt mert megint sok lett aztán így szépen körforgásszerűen.
NPC csatáról van szó, kaland, térkapu. Köze nincs a másodlagosokhoz. A megoldás az, hogy az npc csaták nem sebeznek akkorát állatokba, és nem kell belekeverni a pvp állatsebzéseket, annak védelmét. biztos másnak is van ilyen problémája,de megoldja te nem akarod megoldani nehogy foglalkoznod keljen vele ezért inkább oldja meg a vezetőség.
Ez szimplán csak annyit jelent, hogy nem a te problémád, ezért le van szarva. Aztán tovább:
Persze ennyi erővel ne sebezzen az epikus se mert mi van ha én egy 1-es állattal akarok neki menni
Az epikus állatsebzése független a karakter erősségétől, ha egy kicsit is konyítanál a játékhoz mint azt bizonygatod, ezt tudnád.Ha a mai világban érvek nélkül bárkit meg tudsz róla győzni hogy a te állításod a helyes ahhoz gratulálok.
A fent részletezettek miatt nem láttam értelmét elmagyarázni a mit miért hogyant, mert a tudatlanságod rosszindulattal párosul. Persze közben megtaláltam, hogy melyik szövetségben játszol, ez azért megmagyarázta a hirtelen személyeskedést.Ja, és a kedvencem majdnem lemaradt:
keménykedsz a kariddal ami nagyrészben azért erős mert rengeteget tudsz rá költeni.
Sem közöd, sem rálátásod nincs, hogy mire mennyit költök, ezt azért mindenképp akartam, hogy szerepeljen. A legszánalmasabb ezt odavetni a magas lóról mikor minden más elfogyott, hogy "azért mert te sokat költesz." Persze nagymamám húslevese is qrva jó, én is tudnék olyat csinálni, csak nem akarok. Mondjuk ő 60 évig gyakorolta, de ki nem tud olyat?
Az, hogy szerinted normálisnak tekinthető, hogy 6000as vastag bőr kell bizonyos körülmények között, az az egyetlen elfogadható vélemény nyilvánítás, amivel max nem értek egyet. Minden más fellengzős személyeskedés, és tudatlanság tökéletes egyvelege.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.73