Idézet: Kisapo - 2013.07.17. 20:56:32
Nos nem éppen az ideg volt az ami miatt rángani látszott egyesek arca. Ezt nevetésnek hívják.
Az összeesküvés-elméletek addig azok amíg elméletek. A ténységgé válással egyszerűen megszűnik annak lenni. De ahhoz h ez megtörténjen váljon azzá!
Lehet el sem hiszed de bizton tudom, hogy vannak, akik hisznek neked mert ők a nyitott szemmel járók. Messzire vezet ez, te csak a felszínt kapargattad meg. Egy elmélet szül sok másikat ám. Például írd össze egy-két hónapig az épületek számát és az építések számát a szövetségeknél. Nyilvános adat. Tessék, csináld. Meg fogsz lepődni az eredményen, de lehet nem is mert számíthatsz arra amit látni fogsz. S fura mód mind olyan szövik akik szerinted is pacsiba vannak Miklóssal. Érdekessss... Itt amúgy van némi tévedés, mert Don Miklósnak kicsit más a szerepe a történetben, kicsit sötétebb.
Vagy ott a másik: Megnézte-e valamelyikőtök is egyáltalán milyen "könnyítő" szkripteket használtok? Ilyen-olyan módosító, kvízszript ésatöbbi. Fogadjunk h nem. Letöltitek mert jó és ezt mondják mások is, s bele nem gondoltok abba, hogy mi információ csúszik ki a saját oktalanságotok miatt biztonságos szerverekre, ahol összeáll az általad említett portyaszrkipt. Miklós pedig hagyja, de vajon miért? Hmm? Ugye-ugye. Ugyancsak érdekes.
No meg a bajnoki. Gondolom magyarázni sem kell, miből lettek a tizen-huszon-harmincon medálok. S például észrevetted-e, h ha nem tartozol a felső sleppbe, akkor valahogy nálad érvényesülnek az esetleges mínuszok, de náluk hmmm fura, de nem.
Mint ahogy a másik kedvenc a kvízolimpia. Ha mentegetnéd a világod eredményeit te is, feltűnne, hogy van olyan aki megjelenik a listán egyszer, majd valahogy hirtelen sok medál lesz a tulajdonában. Pikkpakk. Ez a beavatási szertartás része. Erről majd máskor. Ugyanitt a másik: 180 másodperc alatt kitölteni 50 kérdést hiba nélkül. Észrevetted már? Normális? Nem.
S ezek még mind-mind csak a felszín. Komoly összegek cserélnek gazdát néha komolytalannak tűnő dolgok miatt.
Örülök h borítod a bilit. Te csinálod jól, a többiek sárosak és mind szembe vezetnek az autópályán. De követőkre ne várj nyilvánosan. Félnek, félünk. A korrupció mocskos, gátlástalan világa ez. Már ismernek... S lehet az állatodat is bántani fogják... Ezek ilyenek. Mind... Végzeturak, végzetúrnők. Szakadár köpködők!
Járj nyitott szemmel és menj a találkozókra is. Ott ha figyelsz, megtalálod a válaszokat és azokat is akik tudják mit kell tenned.
Éljen a Júdea Népe Front!
Ennek a posztnak a megírásához kénytelen voltam valaki más nevét használni. Ddyy, ha olvasod, bocsi nem szándékos, véletlenszerűen nyomtam rád. Kárpótlásul írtam be neked pár végzetmedált, az úgysem logolják Baratyék*. Amúgy a helyedben most tulajdonságot fejlesztenék (át is raktam rá a specializációt arra amit mindenképp tolj fel. Minimum a duplájára), a szakijaid már elég jók.
*(Baraty, no igen. Csupa szív ember, s még csak nem is sejti mennyire kihasználják... de ez egy másik történet.)