ma, 13:16
Quellon (84867)
Üdv!
--------------------
2015. May. 15. 17:25
Quellon
Üdv!
Jó lenne, ha úgy működnének a csatlósok, mint a tudatturbó:
- helyileg nem változna
- fent lenne egy kis kiírás, hogy melyik az aktív és rákattintva egyből csatlósokhoz ugranánk
- a VIP-tagoknak legördülő cserelehetőség
2015. May. 18. 09:10
István
Szia.
Továbbitom a javaslataidat a fejlesztőknek.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
--------------------
Történt valami érdemleges a dologban? fórumon érdeklődtem, hogy mások is hiányolnak-e egy ilyen lehetőséget és igen, Offsboy azt mondta ő már a novemberi talin is felvetette, azóta pedig sokkal fontosabbá vált, mert a különféle tevékenységekhez más-más csatlóst kell(ene) aktiválni és így mindig rengeteg felesleges kattintgatással jár a váltás.
Miklós? Baraty? Vélemény?
ma, 13:45
István
Szia.
Semmi változás. Ez nem egy egetrengetően sürgős fejlesztés, igy lehetséges, hogy a lista legvégére került. Ha meg is valósul, az biztos, hogy nem a közeljövőben. Továbbitottam, ha le lesz programozva, arról időben fogtok értesülni a hirekben.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
ma, 15:23
Quellon (84867)
Hogy nem történt semmi változás azt észrevettem, azért írtam újra. Talán listát sem látott a dolog, se végét, se elejét. Ki dönti el, hogy mi a fontos, fontosabb? Te?
Nem láttam róla vitát, megbeszélést vagy szavazást sehol. És a fejlesztési sorrendről sem. Elméletileg a játékosok igényei szerint fejlesztetek - természetesen nem egy játékos igénye szerint - akkor talán mérjétek fel, hogy mit szeretnénk. Komolyan egetrengető meló lenne odatenni a képünk mellé egy ugyanolyan ikont mint amiből már van 3 állandó és 2 változó, csak a csatlósokhoz kéne mutatnia.
Ha nem vagy kompetens a témában/döntésben, akkor továbbítsd azok részére akik azok.
Ha valamit elutasítotok, akkor talán illene indokolni, nem csak lapítani, mintha mi sem történt volna.
Biztos továbbítottad te ezt bárkinek?
"Ez nem egy egetrengetően sürgős fejlesztés, igy lehetséges, hogy a lista legvégére került. Ha meg is valósul, az biztos, hogy nem a közeljövőben."
Biztos meggondolt válasz volt ez és a Beholder álláspontját képviseli?
Az biztos, hogy az összes pökhendi és/vagy lepattintó válaszodnak megvan a visszhangja. Pár napja láttam a cégszerkezetet ami a képen* van, talán kéne közétek egy igazi ügyfélszolgálatos, aki tudja hogy bánjon a vásárlóitokkal és hogyan képviseljen titeket és előnyére válna, ha ismerné a játékot, akkor tudná, hogy mi az ami fontosabb, a játék előnyére válik és a játékosok kedvére való - ha már mostanában kérdezni nem nagyon szoktatok, legalábbis úgy néztem fórumon, hogy 2013 óta ez kiment a divatból. És ha lehet mond/játok, hogy élő fórumon megbeszéljük, mert az fél évente egyszer fél óra és a legutóbbin már Offsboy felvetette a csatlósgombot/legördülőt.
Végezetül: az hogy nem mindenki olyan levakarhatatlan vagy kezdeményező, mint én alkalmanként, az nem azt jelenti, hogy nem örülnének bizonyos változásoknak, pluszoknak amik megkönnyítenék vagy élvezhetőbbé tennék a játékukat.
*
----------------------------------------
Az alábbi már nem a levél része.
Rákerestem online mi is az a "tördelő". Volt fogalmam róla, csak kíváncsi voltam a szakszerű és teljes igazságra.
A teljes szöveg az alábbi címen elérhető:
forrás: http://totaliber.blog.hu/2012/04/02/a_tordelo_a_szoveg_formazoja
Részletek következnek:
Miután a tipográfus elkészítette a könyvhöz a tipográfiai tervet, a tördelő feladata ez alapján a nyomdakész állapot előállítása. (...) Ha jól teszi a dolgát, meglehet, a szöveget nem is értelmezi, nem is érti. (...) A tördelő — mint valamilyen szintig a legtöbb könyvkészítésben részt vevő szereplő — láthatatlan. Akkor gondolunk rá, jellemzően nem hálásan és pozitívan, amikor észrevesszük a munkáját, amikor hibázik. (...) A tördelő a munkája során számos önálló döntést hoz, jó döntéssel esztétikusabb lesz a kiadvány, rossz döntéssel vagy slendrián munkavégzéssel elérhető, hogy a magát beavatottnak érző olvasó hátralapozzon a kolofonba: ki tördelte ezt a könyvet? (...) A témába csak belekóstolva is látható, hogy a jó tördelő precíz, alapos, aprólékos, türelmes. Legfontosabb jellemzője, hogy gyorsan dolgozik jól.
Ügyfélszolgálat
forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cgyf%C3%A9lszolg%C3%A1lat
Részlet:
Az ügyfélszolgálat igazi értéke nemcsak abban rejlik, hogy gyorsan reagál a felhasználók bejelentéseire, hanem inkább abban, hogy naponta kommunikál számos ügyféllel, vagy alkalmazottal. Ez adja az ügyfélszolgálat azon képességét is, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a felhasználói környezetet a technikai problémáktól kezdve a preferenciákig és a megelégedett felhasználókig/fogyasztókig. Ilyen információkra nem csak egy cég számítástechnikai osztályának (azaz IT-jének) van szüksége, de például a termelési és értékesítési részlegeknek is.
Önök nem egy fizetett reklámot, hanem egy viszonylag(?) kulturált dühöngést olvashattak.
"Ebben az esetben nyomják meg a piros gombot, és nyugodjanak békében!" ->
További jó játékot!