Re: Játék fejlesztés
3921. hozzászólás - 2011.06.30. 18:39:11
3921. hozzászólás - 2011.06.30. 18:39:11
Jó ötlet.
Én is örülnék neki
Én is örülnék neki
Pontszám: 5.50
De van egy másik ötletem is. Szerintem nagyon jó lenne,ha a szövetségi menüpont bővülne egy "Adó" résszel,vagy kötelező építés,vagy ehez hasonlók,és ennek az lenne az értelme,hogy a szövetség vezetője(alapítója) kiszabhatna egy bizonyos mennyiségű lélekenergiát,amit hetente le kellene adózni mindenkinek,és aki nem teljesítené,az automatikusan kirúgódna a csapatból,vagy legalább az épületek bónusza megfosztódna tőlük. Ez akár lehetne egy a lélekkút töltéséhez hasonló dolog,csak adó jellegű. Ezt úgy is fel lehetne fogni,mint egy kicsi kiszabott lélekkút,amit minden csapattagnak hetente fel kellene tölteni,mert ha nem,akkor pont az a hatás vonatkozna rá,mint ha a csapatban lenne,de még nem töltötte volna be a lélekkutat,vagy amint már az előbb mondtam automatikusan kirúgódna,de szerintem inkább az előbbi,mert kirúgásra kerülhetne olyan is,aki épp nem tudott géphez jönni. Na már most nem tudom,hogy egy ilyen kis változás mennyi programozást igényel,de remélem nem sokat,és Miklós elgondolkodik az ötletemen. Vélemények???

Mondjuk a név aztán nem sokat számít. Lényeg a tulajdonság.
Azzal nem lenne semmi gondom.