Köszi, felvittem wikire.
Amúgy ez nagyon sok AF pont, felmerül a kérdés, hogy ha amúgy is 460 a kincsek maximuma, és 400. szinten az AF nélkül már hordhatnál 490-es kincseket, akkor egyáltalán érdemes-e kisebb szinten AF-et költeni erre. Nyilván játékstílustól függ, meg attól, hogy milyen kincseid vannak amiket ezzel felvehetnél, de mire felérsz 400-ra ez is AF pont hátrányt jelenthet mondjuk a bajnok AF-hez képest...
Szerintem kellenének 800. szintig epikus tárgyak, és akkor ennek is lenne értelme (meg több motiváció lenne felmenni 400-ra.) A 800-as tárgyak adhatnának nagyon tápos bónuszokat, mint pl. +X% LE SZB csatáért, +X% LE sajtolásért (a 200MRD-os limit után is a 150 medálon felül), X% Tudás fa bónusz (passzívan is működik), lehetőséget kitolni a 95% és 80%-os szakifejlesztési limitet mondjuk 95.5 vagy akár 96%-ra, és mondjuk 85%-ra a szakit. Vagy akár olyan harci dolgokat, amik ellen máshogy nem lehet védekezni, csak 800-as tárgyakkal. Gondolok itt ilyen ellenfeled elszenvedi fizikai és mágikus sebzése X%-át, és ennek a kontrája, hogy a tüskés bőr meg negatív aura X%-kal gyengébb, ami a tárgyak ellen is védene.
Magam ellen beszélek, mert még csak 139-es vagyok, kicsit odébb van a 400. szint még, de ez is adhatna új motivációt a játékba.
Ha a fejlesztőknek nincs ideje kitalálni ezeket a tárgyakat, szerintem vagyunk páran akik szívesen segítenénk