Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Játék fejlesztés
kedvencGabusFérfi
Végzetúr
56 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Játék fejlesztés
9041. hozzászólás - 2025.02.14. 08:59:27
Sziasztok!

Az alábbi tételek felhasználására nem lehetne valami fejlesztés?
Kryxónium fókusz: 14
Unobtánium fókusz: 81
Jelenleg 304 relikviakuponod van.
210 relikvia joker
Smaragdszelence

valami hasznosra Fétisszilánk, Templomi vagy Verempálca? vagy akár platinára

Köszönöm előre is
Barracuda [LV]Lélekvadászok
Pontszám: 9.30
népszerűLebufe001Férfi
Végzetúr mester
656 hozzászólás
Profil megtekintése
9042. hozzászólás - 2025.02.14. 14:12:55 (Válasz Gabus #9041 hozzászólására.)
Habár nagyon örülnék ha ezeket lehetne fétisszilánkra, templomi vagy verempálcára váltani, szerintem nem lenne jó ötlet, mert az úgymond upgrade-nek számítana, tehát megint lenne +1 dolog a játékban amivel tápolni lehet. Szerintem ilyen játéktervezésben alapelv, hogy ha valamiből sok van, akkor az kevésbé értékes tárgyra kell hogy alakuljon.

A platinára váltást viszont nagyon támogatnám, platinából sosem elég, és akkor szerintem mindenki úgy érezné hogy van valami haszna még.

És ide írnék még akkor pár tárgyat amik szintén csak gyűlnek, és örülnék ha platinára lehetne váltani:

- őrjöngés itala
- ősdrágakő és szubplazma
- asztrális kő
- diránium
- ősi aranypénz
V6 - Thilysius

Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Pontszám: 9.42
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9043. hozzászólás - 2025.02.14. 15:19:48 (Válasz Lebufe001 #9042 hozzászólására.)
Támogatom.
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 8.28
közkedveltNeo26Férfi
Végzetúr tehetség
123 hozzászólás
Profil megtekintése
9044. hozzászólás - 2025.02.16. 13:23:15
A V6-on a Végzet vermében, (Szerezz vadászataid során 6 kiégett őskövet!) ismételhető küldetés miért nem működik?
Ennek működnie kéne! Legalábbis régen működött, az emlékeim szerint. Többi világon nem tudom mi a helyzet. De szerintem ez még az egy évvel ezelőtti szerveráthelyezés egyik ki nem javított hibája lehet.
V6-Redlips (Árral Szemben)
Pontszám: 9.12
népszerűElenNő
Végzetúr
77 hozzászólás
Profil megtekintése
9045. hozzászólás - 2025.02.20. 01:17:10 (Válasz Lebufe001 #9042 hozzászólására.)
Egyetértek.
Pontszám: 7.63
népszerűElenNő
Végzetúr
77 hozzászólás
Profil megtekintése
9046. hozzászólás - 2025.02.20. 01:21:11
Egy ötlet: a mini eventeknél lehetne esetleg a karakterek szintjéhez mérni a feladatokat? V6-on alacsony szintű karim van, amivel a farsangos feladatok egy részét nem tudom sehogy teljesíteni (pl. esszencia-szerzés, különböző cuccok magamra öltése), mert egyszerűen kicsi hozzá a kari. Nagyon elszánt voltam, h megszerzem vele a farsangi fétist, de lehetetlen.
Pontszám: 7.63
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
685 hozzászólás
Profil megtekintése
9047. hozzászólás - 2025.04.25. 23:38:54
Lassan jon a xeno Ugy remlik a legutobbin meg nem volt 10x tamadas gomb. (Nagyon sokat kellett nyomkodnom)

Most hogy van mar ez a tobbszoros ismetelheto mar lenne ertelme.

Lehetne? Plz.
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 8.20
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9048. hozzászólás - 2025.05.13. 13:12:44
Nem arról volt szó, hogy a tesztelés után ki lesz tolva a 10 sajtolós limit?
Már így is jobb sajtolgatni az eventre mint eddig, de jobb lenne, ha többet lehetne, mint 10.
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 7.42
kedvencBaratyFérfi
Adminisztrátor
1106 hozzászólás
Profil megtekintése
9049. hozzászólás - 2025.05.13. 14:45:18 (Válasz Husosfagyi #9048 hozzászólására.)
Ha holnap ilyenkorig nem jön észrevétel vele kapcsolatban, akkor megnövelem.
Pontszám: 8.46
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9050. hozzászólás - 2025.05.13. 14:53:15 (Válasz Baraty #9049 hozzászólására.)
Köszi.
V5- Zafír Démonok
kedvencBaratyFérfi
Adminisztrátor
1106 hozzászólás
Profil megtekintése
9051. hozzászólás - 2025.05.14. 15:57:32
Felemeltem 100-ra a limitet.
Pontszám: 9.23
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9052. hozzászólás - 2025.05.14. 17:47:19 (Válasz Baraty #9051 hozzászólására.)
Ez már döfi!!!
A hozzászólást Husosfagyi módosította 2025.05.14. 17:47:33-kor
V5- Zafír Démonok
közkedveltvegzetfegyvereFérfi
Végzetúr poronty
7 hozzászólás
Profil megtekintése
9053. hozzászólás - 2025.05.16. 09:42:19
Sziasztok!
Ha a programhiba nem ide jön, bocs utólag is.
A szörnytalizmánnal sajtolásnál azt mutatja hogy 100 szörnytalizmán van nálam, mindig. Ez volt 10-nél is, csak most jutottam el odáig hogy szóljak, mert nem idegesített eddig, most meg amúgy is fórumot olvasgatok.
Nem a nálad lévő mennyiség van kiírva, hanem a max felhasználható.
---
Pontszám: 9.55
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9054. hozzászólás - 2025.05.16. 13:10:24 (Válasz vegzetfegyvere #9053 hozzászólására.)
Nálam a valósat írja ki. (Mert kevesebb van nálam, mint 100)

Mivel meg lett emelve 100-ra az egyszerre sajtolható mennyiség, azért írja ki, hogy 100 van nálad. Ez azt jelenti, hogy ennél több van nálad. De egyszerre csak 100-at használhatsz fel.
A hozzászólást Husosfagyi módosította 2025.05.16. 13:13:20-kor
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 8.71
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9055. hozzászólás - 2025.05.26. 15:53:17
Esetleg relikkuponból nem lehetne fejleszteni a xenós relikviákat?

Persze nem végletetig, de mondjuk a +4% küldigömböt meg a többit akár 8%-ig is fel lehetne fejleszteni....
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 8.29
kedvelt tagEMTybFérfi
Végzetúr tehetség
105 hozzászólás
Profil megtekintése
9056. hozzászólás - 2025.05.26. 20:25:24 (Válasz Husosfagyi #9055 hozzászólására.)
érdekes ötlet, de gondolom az megvan hogy ezek temporális relikviák.... azaz költesz rá, aztán legközelebbi xeno event előtt eltűnik
Pontszám: 6.53
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
534 hozzászólás
Profil megtekintése
9057. hozzászólás - 2025.05.26. 20:49:33 (Válasz EMTyb #9056 hozzászólására.)
Persze, hogy tiszta.
Csak a felgyülemlett relikkuponok értelmes hasznosítása miatt jutott eszembe. Hogy ne a különleges drágakő fényesedjen, hanem valami jöjjön is vissza a relikkuponok felhasználásból.
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 8.72
népszerűLebufe001Férfi
Végzetúr mester
656 hozzászólás
Profil megtekintése
9058. hozzászólás - 2025.08.08. 10:40:19
Nagyon gondolkodom rajta, hogy abbahagyom a játékot már sokadszorra. Ismét eljött az az érzés mint régen. Megint nyűg a mindennapi belépkedés, megcsinálni a napi kötelező dolgokat. Azt érzem, hogy tök céltalan az egész. Most 314. szinten vagyok, de igazából nincs már semmi amiért érdemes fejlődni.

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi az értelme a karakterfejlesztésnek egy bizonyos ponton túl?

Mármint, mi értelme van felmenni 400+-adik szintre és tolni az ősköveket hogy legyen templomi pálcám amiből lesz TÖ-m, ha semmire nem tudom használni?

Nem tudom érthetően teszem-e fel a kérdést, de azt látom, hogy nincs értelme fejlődni, mert 400+ szinten 80-100 ezer TÖ-vel is ugyanaz lesz a játékélmény, mint most 314-en 50 ezer TÖ-vel. Ugyanúgy a napi 18 csatlós csata 5 dirániumért, hűségbónusz, SZB, verem, templom, eventek.

Minden nagyon könnyű már, mert úgy fejlesztettem nyilván a karaktert, és eljutottam oda hogy minden már csak farmolás egy majd későbbi erős karakterért, de közben meg nincs értelme. Azért erősítsem a karaktert, hogy aztán még tovább erősödhessen? Hol a vége?

Eleinte azt gondoltam, hogy azért hogy majd támadhassak másokat és engem ne tudjanak lerabolni, de:
1. nincs már igazán portya nagy szinten
2. Le van védve a LE-m tárgyakkal
3. Még ha tudnának rabolni is, nem LE-ből történik a fő TÖ fejlesztés (hanem templomból), vagy ha igen, az pedig egyben nagy LE elköltés (sajtolás), nincs idő sem lerabolni.
4. A 3-asból következik hogy semmi NAGY hátrány nem ér ha lerabolnak, és semmi előnyöm nincs abból ha én rabolok mástól.

Szóval nagyon jó hogy erősödünk, de minek?

Mod: elírás
A hozzászólást Lebufe001 módosította 2025.08.08. 10:41:23-kor
V6 - Thilysius

Pontszám: 7.89
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
685 hozzászólás
Profil megtekintése
9059. hozzászólás - 2025.08.10. 20:27:15 (Válasz Lebufe001 #9058 hozzászólására.)
hat nagyon jol latod a helyzetet. Az egeszet...

Amugy az a titka szerintem hogy talalni kell vmi kihivast amit el akarsz erni. Es ez fuggetlen mindentol, szigoruan PVE. (PVP nem letezik mar)
Amig ki tudsz talalni uj dolgot addig jatszol aztan passz.
Vagy esetleg jon egy ujdonsag. Akkor kicsit megjon a kedvem ujra. Ezert is orultem a varosnak volt is par het amikor eltoltottem kis idot a tervezessel de most mar ugy latszik ez nem az a fejlesztes lesz sajnos ami megvaltja a jatekot. Sot. Meggyozodesem hogy ezekkel a feltetelekkel nagyon kevesen fogjak csinalni.

A jo az h alapbol max napi 15 perc alatt el lehet intezni mindent. Sok idot nem kell a jatekkal tolteni.
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 7.35
népszerűLebufe001Férfi
Végzetúr mester
656 hozzászólás
Profil megtekintése
9060. hozzászólás - 2025.09.10. 23:35:39
Miklós, kérted, hogy írjunk fejlesztés ötleteket.

Nekem így a bolygó ura kapcsán eszembe jutottak az alábbiak:

- új, egyszer teljesíthető küldetések, amelyeket tovább lehet csinálni az ismétlődők mellett, és nem lehet dekrétumozni, tehát tényleg meg kelljen csinálni, és mondjuk ne azt a kis alap küldi LE-t adja, hanem mondjuk az 5-10 szeresét. Szerintem tök jók voltak ezek a küldik, hogy sebezzen állatod 5 portyában többet mint te, érj el döntetlent portyában (mondjuk ez most már elég nehéz lenne), legyen minden tárgyad ugyanolyan mint a szinted. Szerintem ezek tök jók kreatívak voltak. Tudom hogy minden egyes küldihez új tracking kódot kell írni ami méri is, de hátha tudnátok ide esetleg havi szinten mondjuk 5-10 kis apró küldit berakni ami egy kis kihívás mégsem kell hozzá nagy fejlesztés.
- a bolygó ura feladatokat is lehetne majd legközelebb kicsit módosítani, mert erre már scriptet lehetne írni. Minden szerveren van pár kari aki bekészül rá előre, és 24 óránál kevesebb idő alatt letolja.
- és a Végzet Templom feladatokra is ráférne egy kisebb reform, mert a legtöbb feladat vagy 1 perc néhány kattintással, vagy napokat kell várni (pl. 25 pihenés, 30 csatlós csata, 7 manakonsti), de nem igazán kihívások már ezek sem.

Szerintem ilyen új küldetésekkel tök sok új színt lehetne vinni a játékba, és akár ezeket is lehetne pontozni, és az alapján ranglistázni (tudom van ismétlődőkre ranglista, de az már igazából csak templomkristály számláló, annyira elszaladtak a kiképzéses küldik).

----
Egy másik fejlesztési ötletem már elhangzott, az egész egyszerűen a kihívás tornya állandósított eventként, semmi jutalom, semmi erőforrás nem kell, de ott lehetne mérni esetleg a karakterek valós harci erejét, nem pedig a tulajdonságösszeget. Egy fontos dolog lenne, hogy legyen az valahogy limitálva, hogy mekkorát lehet visszaverni a szörnyekre, mert a kihívás tornya az már csak az Egészségről szól egy bizonyos szint felett, ahol már maxosak a visszaverős tárgyak. Ebben szerintem vagyunk néhányan akik szívesen letesztelnénk hogy jól ki legyen balanszolva
V6 - Thilysius

Pontszám: 6.95
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!