Miklós, kérted, hogy írjunk fejlesztés ötleteket.
Nekem így a bolygó ura kapcsán eszembe jutottak az alábbiak:
- új, egyszer teljesíthető küldetések, amelyeket tovább lehet csinálni az ismétlődők mellett, és nem lehet dekrétumozni, tehát tényleg meg kelljen csinálni, és mondjuk ne azt a kis alap küldi LE-t adja, hanem mondjuk az 5-10 szeresét. Szerintem tök jók voltak ezek a küldik, hogy sebezzen állatod 5 portyában többet mint te, érj el döntetlent portyában (mondjuk ez most már elég nehéz lenne), legyen minden tárgyad ugyanolyan mint a szinted. Szerintem ezek tök jók kreatívak voltak. Tudom hogy minden egyes küldihez új tracking kódot kell írni ami méri is, de hátha tudnátok ide esetleg havi szinten mondjuk 5-10 kis apró küldit berakni ami egy kis kihívás mégsem kell hozzá nagy fejlesztés.
- a bolygó ura feladatokat is lehetne majd legközelebb kicsit módosítani, mert erre már scriptet lehetne írni. Minden szerveren van pár kari aki bekészül rá előre, és 24 óránál kevesebb idő alatt letolja.
- és a Végzet Templom feladatokra is ráférne egy kisebb reform, mert a legtöbb feladat vagy 1 perc néhány kattintással, vagy napokat kell várni (pl. 25 pihenés, 30 csatlós csata, 7 manakonsti), de nem igazán kihívások már ezek sem.
Szerintem ilyen új küldetésekkel tök sok új színt lehetne vinni a játékba, és akár ezeket is lehetne pontozni, és az alapján ranglistázni (tudom van ismétlődőkre ranglista, de az már igazából csak templomkristály számláló, annyira elszaladtak a kiképzéses küldik).
----
Egy másik fejlesztési ötletem már elhangzott, az egész egyszerűen a kihívás tornya állandósított eventként, semmi jutalom, semmi erőforrás nem kell, de ott lehetne mérni esetleg a karakterek valós harci erejét, nem pedig a tulajdonságösszeget. Egy fontos dolog lenne, hogy legyen az valahogy limitálva, hogy mekkorát lehet visszaverni a szörnyekre, mert a kihívás tornya az már csak az Egészségről szól egy bizonyos szint felett, ahol már maxosak a visszaverős tárgyak. Ebben szerintem vagyunk néhányan akik szívesen letesztelnénk hogy jól ki legyen balanszolva