Hmmm... egy gyarló kérdés, vitatás, tényállás, szóval sokminden.
Olyan javaslatom lenne, hogy összegezni kéne a dukátok számát szintekre bontva, mivel azok akik most, vagy 1 év múlva jutnak el az Aukciós Házig, azok olyan 4-5000 dukáttal lesznek rövidebbek.
Veszem itt magamat. Előre is elnézést az arcosságért.
Pók vagyok, alacsony szintű az AH még szűk 10 szintre van, ami annyit tesz 1 év a minimum de inkább másfél-kétszer ennyi.
Én is szeretnék majd "értelmes" cuccokat venni és nem mágia kisebb kövét 5-700 dukátért. Azok, akik előttem vannak, olyan 2 évvel azok még szerezhettek ismételhető küldetésekből, epikus kincsekből szép nagy kupacot (a nerfelés előtt, de utána is) Hiába esett ki az AH-s relikvia, ha közelben sem voltam az AH-ig, ment csizmára. Gondolnék itt, olyanra, hogy a rendszer megnézné mennyi az átlagos dukát mennyiség adott szinteken mondjuk 24-27, 28-30, 31-33 vagy 5 szintessével vagy tudom is én. Mint például a kalandoknál a próbákat. Képzelem nagy fejlesztés lenne, de nagyon örülne sok kis szintű játékos ennek, azt meghiszem. Vagy ennyi erővel ki is lehetne venni az AH-t, mert semmi értelme nem lesz addigra Nekünk. Ez ami most megy mind szép és jó, de 3 naponkénti tételek is csak azt mutatják, hogy rengeteg karakter ellett szállva.
Tényleg nem tudom mi lenne a helyes megoldás. Talán alacsony szinten más "munkát" is lehetne vállalni a csp, Lé égetésén kívül. De tényleg lövésem sincs.
Azért írom már most le (mert abban reménykedem, hogy 2012 nyarára megszületik valami biztató), nehogy úgy járjon, mint az inaktív karakterek törlése, Aki emlékszik rá az tudja, hogy válasz Baraty részéről is csak 3 hónap után érkezett, illetve azóta is tervben van.
Lehet sokakat nem hat meg egy irritáló játékos véleménye, de azért Mindenki gondolja át...Ő mit csinálna hasonló helyzetben!
Üdv Yuurei,
- 3 szobás családi ház, utcára néző nagymamával eladó.
- V1