Én már jó ideje senkit nem pontozok. Max a haveri körömet vagy a JV-t.
2009 áprilisában kezdtem el a v1-es 2. karakteremet. Annyira nem foglalkozok vele, hogy 9 hónapig katakombában volt. Nem rég jöttem vele elő ismét, nevezni a xenóra, térképre.
Való igaz, hogy v1-n ha 3* lehettem prémes, most sincs egy darab kövem seh (rendes)
V3-n viszont 2012 közepéig van prémem, mindig van nálam vmennyi, mert esszenciátgyűjtök, állatot fejlesztek, szintet lépek, igaz sorszám alapján így is 20 szint van némelyek között. Mivel sokáig bubis voltam.
Ha engem kérdezel qvára nem vagyok optimalizátor, sőt annó ezért léptem ki egy két szövetségből, mert vannak akik e nélkül élni sem tudnának, megmondom az őszintét, szarok rájuk. Én jáccom, ahogy akarok, Ők meg élvezkedjenek csak.
Nyugodtan nézd meg a karakteremet v1-n százszor nagyobb rablók vannak, persze még most sem hiszem, hogy annyira szabályosan jáccanának, mint én. De ez már részletkérdés. Sőt v3-n is csak nyugodtan. Sehol máshol nem játszok.
V1: Zuichi Oni
V3: Kokoro
Jónapot.
* Elnézést, ha offoltam, de nagyon szeretem ezt csinálni és abba sem tudnám fejezni, max lefejezni. *