Sziasztok
Nos visszaolvastam a hozzászólásokat s megpróbálok rá érdemben reagálni.
Idézet: Mortal55 - 2019.03.07. 08:51:47
Magyarázd el nekem, miben más a játék 300-as szinten mint a v6-on 150-es szinten?
Nehéz kérdés, tekintve sosem játszottam V6-on. Játéktechnikailag szerintem nem sok, bár a környezet ugye alapjaiban képes megváltoztatni pl. a fejlődés irányát. Hogy van e valami 350-en amit te nem tudsz használni 150-en? Erősebb felszerelések, pár AF képesség ami valószínűleg magsabban van..stb Érdemben semmi. És valójában ez itt a lényeg Mortal, amit meg kellene értened. A probléma ugyan is itt most az, hogy sokan félnek attól, hogy mil lesz ha felérnek 400-ra... Maga a kérdésed nem megfelelő, ugyanis éppen az érvelésemet támasztod alá, mert MINDENT tudsz használni amit én 350-en, viszont nekem ezek a lehetőségek még nem voltak adottak amikor 150-es voltam.
Egy egyszerű példát mondanék neked: Végzet verme.
Ammikor bejött a végzet verme, én kb 250-es voltam. Tehát 100 szinttel később kezdtem el csinálni a vermet mint te. Ragadjunk ki egy példát a verméből és nézzük végig. A példa: Karácsonyi süti. Egy veremben ha szerencsések vagyunk eshet mondjuk 10/15. Ez korrekt nagyjából? Tételezzük fel, hogy igen. Egy hónapban lépsz mondjuk 4 szintet s megcsinálsz közben 2 vermet.
Számoljunk: 100szint/4= 25 hónap, havonta 2 veremmel, ami 50 verem. Mondjuk, hogy kapsz a 500 karácsonyi sütit, aminek darabja mondjuk 140k LE-t ad neked, ami összesen: 70M LE.
Tehát, ha csak 1 db. cuccot emelünk ki, már abból 70 millió LE előnyöd van velem szemben, csupán azért, mert hamarabb kezded el szintben csinálni, mint én.
Most jön az ellentábor ugye: DE HÁT TE IS CSINÁLOD A VERMET MAGASABB SZINTEN BAZZZ! Te is kapsz karácsoni sütit, ami még több LE-t is ad neked, mert magasabb szintű vagy. Korrekt észrevétel, 1 szépséghibával: PACO! Elmondanád nekem, hány CSP-T kapsz (kapnál) naponta inspirációból V1-en azért mert Ómen 400-as, te pedig csak 140-es??? Tudom neked láthatóan nincs de tételezzük fel, hogy sokan megvették lélekkufárnál a kisebb inspirátort őskőért ok? Köszönöm a választ!
Idézet: Mortal55 - 2019.03.07. 09:05:21
Mibe került 8-10 éve egy jó karakter és mibe kerül most havonta?
Egszerű kérdés, egyszerű válasszal: Mint minden játékban, itt is azért fizet a gamer, hogy erősebb karaktert tudjon csinálni annál mint aki nem fizet. Pár kényelmi funkciót leszámítva, ha ez nem lenne igaz, miből élnének a játékfejlesztők? A hozzászólásainkból? Tápot kapunk pénzért (lásd befizetési akciók) minél többet fizetünk annál nagyobb tápot kapunk. Okos játékkal, lehet szűkíteni a rést, de remélem nem az most itt a probléma, hogy ha feljössz 400-ra minimális ráköltéssel, akkor miért fog leverni egy rendszeresen 20k-s tételeket vásároló másik játékos. Ugyanis ha ez a kérdés, akkor elmondom neked, hogy ez bizony így van máshol is...
Idézet: Paco - 2019.03.06. 14:31:12
Szóval már most, egy erős karakter 340-es szinten be van alázva napi szinten a 400-as karaktertől.
Ez idővel hogyan fog megváltozni? Hogyan lesz esélye ezen fordítani?
Nem csak neki, hanem bárkinek is?
Kétlem, hogy ez igaz lenne, tekintve hogy Óment, nem annak a napi szinten leütlek 5-ször játékosnak ismerem. Tehát lehet mellette játszani nyugodtan, ahogy LanMaffia, Unr34l, Maedhros, Archi...stb mellett is.
No de, mint az előző válasznál, hozok ide is egy példát.
A példa: Szintlépés!
Mire te Ómen ütőtávjába kerülsz, kb. 240 szintet fogsz lépni. Mi történik szintlépéskor?
1. Gratulálok, a 352. szintre léptél! A tudás fája miatt bónuszként a következő tárgyakat kaptad: 19 templomkristály, 38 Relikviaforgács, 19 hűségszilánk, +19 kritikus ütés, +19 kritikus varázslat, 19 Kisebb vadászzsákmány, 19 Platina, 19 aranydukát, 18 Sorsjegy, Energiakristályosító: +69 kiégett őskő, Védelmező ereklye: +1 védelem itala
2. Szintfeladatok: LE-vel, TP-vel és jutalommal.
Összegezzük egy kicsit: 240 szintlépéssel te kapni fogsz:
-Kb. 2880 kritütést és kritvarit INGYEN!!!
-Kb. 2880 platinát, amiből kb. 6 vermemben tudsz vásárolni nagyjából INGYEN!!
-Kb. 6500 relikviaforgácsot (Pár hasznos cucc kijön belőle szerencsekeréken)
-Kb. 3000 aranydukátot
-Kb. 3000 kiégett őskövet...stb
Szintfeladatoknál:
240*6*kb. 210k LE-t átlagban és 240*600k-t a végső jutalomnál átlagban.
Ez összesen: 446 Millió LE ugyancsak INGYEN!!!
(ilyenekkel most ne foglalkozzunk, hogy 720 hűségszilánk, csatlóseledel..stb)
Jön az ellentábor: DE HÁT EZT TE IS MEGKAPTAD AMIKOR SZINTET LÉPTÉL! Nos a válasz: NEM
Amikor én 140-es voltam, még nem volt sem tudás fája, sem szintfeladatok. Sőt amikor én elkedztem kapni ezeket a bónuszokat, a tudás fája még jóval alcsonyabb szinten volt a világokon, tehát az én bónuszaim lassabban mentek felfelé mint annak aki most jön alulról magasabb tudásfával.
Idézet: Spellatrix - 2019.03.07. 10:39:26
Egyetértek. Nem véletlenül lett leszavazva a 300as max szint. Én azért kíváncsi lennék a 2 Miklósunk válaszaira a felmerülő kérdésekre maszatolás és mellébeszélés nélkül.
Nos én személy szerint, azért örülök ennek a változtatásnak, mert így a jövőbeni fejlesztések jobban fogják érinteni azokat a játékosokat akik elől járnak szintben, ahogy én is. (Hiszen nagyobb csoport lesz elől ugye)
A kampányotokat, miszerint milyen rossz lesz majd alulról érkezni pedig már cáfoltam egy kicsivel fentebb. De ha példa kell adhatok még párat.