Idézet: Arinadottir - 2011.08.06. 01:18:35
Mi lenne, ha elővennénk az egyik eventnél már leprogramozott dolgot, az eseménypontot (EP)?
Arra gondoltam, hogy vadászatból mindig kaphatnánk eseménypontot, és ha annak birtokában portyáznánk, így kaphatnánk némi bónuszt, akár választás szerint is. Így a VF-es, ha akar bónuszt, portyáznia is kell, az EH-s pedig vadászatra lenne "kényszerítve" a táp érdekében. Azért írtam a kényszerítést idézőjelbe, mert ez nem lenne valós kényszer. Ha valaki nem akar vadászni vagy portyázni, ne tegye, de akkor nincs TÁP.
Az jutott eszembe, hogy esetleg lehetne olyat csinálni, hogy portyázás előtt meg lehessen adni, hogy egy portya erejéig az eseménypontokat egy tetszőleges tulajdonságra tegyük.
Tehát ha van 200 eseménypontom, akkor megtehetném azt, hogy mondjuk az IQ-m a következő csatában +200-at ér. Ezzel kinulláztam az eseménypontjaimat is, tehát újra vadászni kéne menni. Ezzel a megoldással a kis sze'hencsétlen karik is meglepetésszerű támadást tudnák kivitelezni a "nagyokra". Szerepjátékos szempontból úgy is magyarázhatjuk, hogy álmában leptük meg az ellenfelet.
Kicsit kiforratlan a gondolat, de szerintem színes csatákat hozna a szürke mindennapokba.