Egy másik topicban volt hasonló felvetés:
Idézet: Tiha - 2011.06.07. 22:44:05 Ezzel kapcsolatban volt egy ilyen ötletem: (már nem tudom melyik topikba írtam, de bemásolom)
"Némi gondolat, mivel is tehető vonzóbbá a TP. Illetve azok a tevékenységek, amivel TP jár, így sokan nem is csinálják.
Az egyik legkritikusabb kérdés a vadászat. Sokan vagy csak vadásznak, sokan meg abszolúte nem vadásznak. A javaslatom az lenne, hogy tegyük vonzóvá a vadászatot, méghozzá alternatív módon.
Mi lenne, ha minden vadászat alkalmával lenne egy „esély”, hogy a legyőzött állatnál (vagy a barlangjában) találsz valamit. Ez az esély RANDOM lenne, azaz sokban függene a véletlentől.
Maga az esély a találatra viszonylag gyakori lenne (kb 10-20 vadászatonként esne valami)
De itt a lényeg az, hogy a ami esik az is RANDOM lenne. Lenne gyakori nem, gyakori, ritka, ultra ritka, és lennének event jellegű tápok.
Gyakori:
Szintnek megfelelő gyógyital, varázslat ital, támadás itala, kis kristály ital, stb
Nem gyakori:
Kis PP-s ital, Kis CSP-s ital, kis lélekgyémánt ital, kis kristály ital stb
Ritka:
(ezek mellett: nagy CSP-s ital, Nagy PP ital, stb)
Ultra ritka:
- Olyan 1x használatos valami, amit ha elhasználsz: minden beidomított állatod alapszintje egyel megemelkedik. (mint a csonterősítés AF)
- 1x használatos valami 02: nagyobb adag LÉ-t ad
- 1x használatos valami 03: AFP ital (2 AFP-t ad)
itt sok izgalmas dolog lehet, ha jól ki vannak találva az alternatív tápok, akkor izgalmas lehet a vadászat, és az se lesz baj, hogy nem olyan jó a LE/TP aránya
Event jellegű:
Minden hónapban lenne egy intervallum (pl: júni 15 és 25 között) a szerveren az adott időintervallumban vadászó játékosok között kisorsolja a játék ezeket a tárgyakat. Ezt szinttől függetlenül bárki megkaphatja. Miklós kitalálná, hogy az adott hónapra mit és mennyit dob fel, és menne az izgalom, kinek esik!
Pl: 1 kvízmedál (ebből mondjuk 5 tételt tenne fel.)
3x annyi LÉ, mintha kisütötted volna a lélekkutat
időhöz kötött relikviák (volt eddig az ideiglenes aukciós bérlet, a lélekkút katalizátor, AF növelő stb)
Itt megint lehetne érdekes dolgokat betenni."