Okés, itt vagyok lássuk mitől döglik a légy.
Nos tételezzük fel, hogy ma indítok egy első szintű karaktert ok? Itt vagyok a játékban, kis porbafingó és elszörnyedve nézem ezeket az őskövületeket, mint Lan, Maedhros, Archi, Omen, Unr34l, vagy épp a V5 top20... stb Első gondolatom: EJNYE! Hát ez nem lesz így jó, ezek majd megtolnak hátulról.... No de nézzük, hogy mik azok a dolgok amikre támaszkodhatok, mik azok amik nekem elérhetőek, nekik pedig nem. (vagy csak később ugye)
1. Isteni dekrétum: Küldetéseket lehet vele kiütni, úgy mint a császári tekerccsel. Azt a leborult szivarvégit!!! Mintha valaki benyögte volna a fórumra anno, hogy 39. szintre elérte a 100 küldetést. Hát hol a Terézanya izzadt hónaaljában voltunk mi még az ismételhető küldetéstől 39-en??? Minket akkor még azzal rémítgettek a többiek, hogy HEHE mindjárt jön a döntetlenes genyó! Ó, hát van szép császári tekercsed rá??? Király vagy, de akkor szeretetből lépjél már 3 szintet ok???
2. Állatok: Nos nálunk még nem voltak ilyen bigyók, mint pl. AF képességek. Nekünk, még ki kellett sajtolni a fő állatokat is, mert nem tudtuk növelni azok alapszintjét, s így az ÉP-jük egy idő után kevés volt mondjuk epikusok ellen. Familiáris? Az meg má micsoda?
3. Végzet temploma: Templomkristály kiképzésre? Anyád... TÖ bónusz havonta 2-szer? plusz AF pontok? Okés ez tetszik!
4. Kárhozat verme: Én még emlékszem, hogy vadászatkor nekünk az volt a bónusz cucc, ha megválaszoltunk egy kvízkérdést és kaptunk plusz %-ot az LE-re! Most mi van? Kapsz mitokronitot, ektoplazmát és már a kvízzel sem kell szarakodni...
5. Csatlósok: +% LE vadászatra? Af pontokra? Végzet fétise minden bónusszal???
6. Alkimista labor: Kedvezmények TÖ-re és Szakira? 95%/80%??? Jah mi is elértük már, csak fel kellene tenni a kérdést, hogy hanyadik szinten ugye...
7. Szerencsekerék: Emlékszem mikor bejött.. mindenki elkezdte gyűjteni a sorsjegyeket. Most meg már halomra vannak azok is, külön délután kell ha valaki meg akar tőlük szabadulni. Sajtoló medál is eshet? Fasza
anno csak eventnél lehetett szerezni fél évente 1-et. (persze ha voltál annyira király, hogy toplistás lettél amúgy szevasz)
8. Entitás: Jelezned kell a szövetségben, hogy te epikus kincset akarsz TÖ/Szaki fejlesztésre és közlik veled, hogy 5-ik vagy a sorban??? Leütnek egy epikust és imádkozol, hogy Rubin triász essen? Biztosan probléma ez ma is az újaknak...
9. Templomkristályért őskő??? Az aztán a Ízirájder öcsém!!!!
Kútgerjesztő, relikviaforgács, kristály mitogenyó, ősdrágakő, univerzum ládikó, hűségszilánk??? Mennem kell dolgozni, majd valaki befejezi helyettem, vagy nem...