Olvastam írásod
Kezdő hum 2009 az első karim.....De pont a visszaélések miat törölóltem 3 világban az összes adigi karijimat.2 évig nem néztem felé - mostani újra kezdésem egy barátom kérésére csináltam.
Csalás csak egy pálda..2 világ--Földturók szövije mely lényegében 1 tagos TRAKTOR....rajta kaptam csaláson.De mivel pénzes ezért most is játszik.
Tudom amit kell épp ezért irtam...gondolkozz el mélyen rajta.
--------------------------------
Alendaar
Tegnap, 19:46:25 [Idézet ebből]
Ha nem lennék lusta és lenne rá időm/kedvem, simán tudnék olyan karaktert csinálni, aki - felérve a jelenlegi kari szintjére - hülyére verné azt
Kiváncsi lennék rá mert LEHETETLEN behozni azt az elönyt amit 2-3 éve csücsülő BAJNOKI gyüjtőnek van már ,,mert épp ez a poén ...BAJNOKI jutalom NEM JÁR TP ezért a szinten marad
----------------------------------------------------------
rta: Maci
Ma, 07:06:28 [Idézet ebből]
Nézzetek picit körül, kik várják alsóbb szinteken a játékosokat. A nem ritkán 3-4-5 éve alacsony szinten játszó játékosok karakterei.
Hozzál már be egy olyan karaktert bárhogyan, aki csak landival, térkapuval, és nagyrészt tp nélküli ismételhetőkkel fejlődik .
TELJESEN egyetértek veled ,l mert amaddig az új fejlődik az ellenfele is fejlődik
S zárásként egyet ne felejtsetek a TI játékotok függ rajta mert sok az ilyen ingyenes s látványosabb játék.