A 200. építőmester költői túlzás volt
Boldog lennék már akkor is, ha 100. feletti tag csatlakozna hozzánk. Vagy két lelkes 70es
Az én szintemen se mindegy 45 védekezés/támadás, te is tudod, Maci. Az epikus kincsek harci értéke sem elhanyagolható 100 szintnyi különbség esetén.
A szövetségem valóban nagyon kicsi, de amikor 260K kúttal és 2 többé-kevésbé aktív taggal átvettem az irányítást(mindenki kilépett valamiért, előtte pár héttel léptem be), ahhoz képest egyáltalán nem rossz. Folyamatosan fejlődünk, csak marha kevés az aktív játékos akit még be lehetne gyűjteni. Akikkel most benn vagyunk(de legalábbis a legrégebbi tagok), azokkal azért bőven megdolgoztunk ezért, még ha jelentéktelen kis szövinek is tűnünk. Epikusban egyébként pár órán belül leszünk top 12. Szóval nem egy 20ad rangú kis izé vagyunk, akinek feltétlen az kéne a jussa legyen, hogy szép lassan eltűnjön a süllyesztőben akár így, akár úgy.
Abban tévedsz, hogy minden játékban azért jó a top szöviben lenni, mert annál több tápot kapsz. A legtöbb játék a csapatmunkára van kiélezve, azért vagy jobb egy nagy szövetségben, mert szervezetten és a társaiddal együtt mehetsz a kevésbé összeszokott társaságok ellen. Nem azért, mert a végtelenségig tápolják minden egyes fejlesztéssel a legnagyobb szövetségeket. Sehol nincs ilyen. És most nem csak erről az egy épületről van szó, hanem a teljes rendszerről, és a jövőbeni újításokról amik feltehetőleg ugyanezen a vonalon fognak továbbhaladni. Erről van szó, ez a baj. És nem vagyok hajlandó ez miatt "centralizálódni", egész egyszerűen amikor tele lesz a hócipőm már az egésszel, akkor maradok szerverhulladéknak, csak hogy ne fogyjon el az ismétlős küldikhez való célpont.
Az egyik, aki csak a szövetsége miatt okoz némi fejtörést(bár csak tegnap nem éjszakázott a kínzóba, mert fél egykor már aludtam, nem tudtam visszarakni), az Kyle. De nem ő az egyetlen, és ő még az a kategória aki ellen fel tudom venni a harcot.