A másik:
Azorius - 17. szintű végzetúrnő
Azorius
11 bajnoki medál
11 utolsó vérig bajnoki medál
1 kvíz medál, 2 xenó medál, 4 templomi medál
Erő: 66 (+34)
Támadás: 57 (+40)
Védekezés: 71 (+62)
Egészség: 50 (+28)
IQ: 81 (+35)
Mágia: 50 (+28)
Taumaturgia: 78 (+32)
Szerencse: 67
Van egy 100-as csatlósa, (kennel 17-es a szövijében), ~1200 nyert csatája 200k rablással. Regszám alapján durván 2 éves karakter, tárgyai kövesek, de szintjénél kisebbek. Legnagyobb állata 59-es.
A százas csatlóst piszok egyszerű összehozni, elég ha egyetlen BU-n egy héten keresztül minden nap megvette a 60 csatlóskristályt. Más kiemelkedő meg nincs a karakterben.
Idézet: Rosten - 2015.02.25. 13:37:13
Az,hogy a kisnyugdíjasokat PÓKnak hívom,egyetlen magyarázata lehet.Ahányszor reklamáltam,hogy 10.szinten 60.szintű állata van,17.szinten 60.szintű állat +100.szintű csatlós,stb.... Dikó úr mindig azt a választ írta,MERT PÓK!
Én portya karakterrel játszom.20.szinten 2900 nyert csatám van.Az említett tagok soha nem érték el a nyert csatáim számát.
Szóval marha bénák vagytok!!!
Rosten, te pedig soha az életben nem leszel portya karakter, amíg a 2900 nyert csatádból összesen kevesebb mint 400 a valódi portya. Nem attól lesz valaki portyakari, hogy fél év összes pp-jét beleöli az szb-be, meg az eventekbe. Ehhez képest fel tudsz mutatni egy 60-as csatlóst meg egy 49-es állatot. Nem lehet hogy többet kéne magaddal hordani a dögöket a csatákba? Akkor talán gyorsabban lépnék a szinteket.
v6-on kevesebb mint 1800 nyert csatával van 120-as csatlósom, plusz két 40 körüli harcoló állatom...
Nem két év, két hónap alatt fel tudom mutatni mindazt, amit az általad reklamált karakterek "hatalmas visszaélések, és szocpol támogatás" mellett elértek. Nem látom át, hol van itt az ingyentáp.
De persze tudom, én is marha béna vagyok, mert én a folyamatos sírás helyett inkább megpróbálom elemezni az ellenfeleim játéktaktikáját, felfedezni a gyenge pontjaikat, és arra fejlesztve legyőzni őket.
Egyébként mostmár te is abbafejezhetnéd a rinyálást, elvégre sikerült azt a mocsok pókot agyoncsapni legutóbbi bajnokin, nem?