Szia!
Nos, akkor íme a válaszom:
Idézet: Dozer - 2019.03.09. 10:18:27 Sziasztok
Nos visszaolvastam a hozzászólásokat s megpróbálok rá érdemben reagálni.
PACO! Elmondanád nekem, hány CSP-T kapsz (kapnál) naponta inspirációból V1-en azért mert Ómen 400-as, te pedig csak 140-es??? Tudom neked láthatóan nincs de tételezzük fel, hogy sokan megvették lélekkufárnál a kisebb inspirátort őskőért ok? Köszönöm a választ!
A válasz erre nagyon egyszerű és hidd el, tényleg.
NINCS inspirációm és nem is tervezem, hogy lesz.
Ebből kifolyólag NEM KAPOK semmi plusz csp-t sehonnan sem. Bár hazudok, de, kapok.
Naponta kapok +3-at->Ez a Fúziós gömb relikvia miatt van, ami mindenkinek elérhető 100 őskő ellenében.
Ám ezen kívül nincs extra csp, így a kérdésedre a válasz: Nulla. Azaz 0.
Aztán, a 400-as szint. Elveszel a sorok között, nem feltétlenül én vagy Ómen a lényeg.
A lényeg az, hogy 400-as karakterek versus újonnan érkezők.
400-on mit csinálsz?
Ugyanazt, mint előtte, annyi eltéréssel, hogy minden létező erőforrásból a szintmaximumnak megfelelő LE-t termeled. Ebből kifolyólag TÖ+kritek növelgetése lesz - véleményem szerint - az egekbe.
És ide érkeznek majd azok, akik lentről jönnek felfelé.
Idézet, hogy mennyit kapsz a Tudás fájából szintlépéskor. Ez mindig remek, de NEM igaz. Nem azért, mert hazudsz, félreértés ne essék. Hanem azért, mert ez az ÉRTÉK általánosságban NEM IGAZ!
Íme, én ennyit kapok minden szintlépéskor, jelenleg ->
"Gratulálok, a 140. szintre léptél! A tudás fája miatt bónuszként a következő tárgyakat kaptad: 3 templomkristály, 5 Relikviaforgács, 3 hűségszilánk, +2 kritikus ütés, +2 kritikus varázslat, 2 Kisebb vadászzsákmány, 2 Platina, 2 aranydukát, 2 Sorsjegy, Energiakristályosító: +35 kiégett őskő, Védelmező ereklye: +1 védelem itala"
vs
az általad idézett:
Idézet: Dozer - 2019.03.09. 10:18:27
1. Gratulálok, a 352. szintre léptél! A tudás fája miatt bónuszként a következő tárgyakat kaptad: 19 templomkristály, 38 Relikviaforgács, 19 hűségszilánk, +19 kritikus ütés, +19 kritikus varázslat, 19 Kisebb vadászzsákmány, 19 Platina, 19 aranydukát, 18 Sorsjegy, Energiakristályosító: +69 kiégett őskő, Védelmező ereklye: +1 védelem itala
Ennek több oka is van, de a legegyszerűbb az, hogy magasabb a Tudás fája nálatok, PLUSZ->
"Szintlépéskor a karakter jutalmat kap, melyek száma: <karakter szint> * <tudás fája szint> * <TOP szintlépés lassítás szorzó> / 400 felfele kerekitve"
Valamint, erre még ráfejelnék ezzel itt->
"- 400. szint: út a hallhatatlanság felé. Ha egy karakter eléri a 400. szintet, azzal elindul a halhatatlanság felé vezető úton. Ha a TP csíkja feltöltődik, akkor nem szintet lép, hanem +1% halhatatlanságot kap. A tudás fájából eredő szintlépés bónuszt ilyenkor is ugyanúgy megkapja. "
Ala Miklós.
Tehát a Tudás fája bónusz továbbra is elérhető lesz és marad a már 400-as karakterek számára is. Akik a maximális szint miatt, és az ebből eredeztethetően magasabb szövetség/szint/Tudás fája miatt a bónusz is magasabb, mintsem a lentebb lévőknek.
Így maradjunk annyiban, hogy nem látom azt a sok csemegét, amit Te kiszámoltál, én ennél jóval kisebb és mint említettem, a magasabb karakterek számára továbbra is elérhető Tudás fája bónusz miatt nem élveznek a kisebbek semmiféle vagy szinte elenyésző előnyt.
Szintfeladatok: nevetséges, még a gondolata is.
Soha nem vettem át, sem a LE-t, sem a TP-t. Tehát részemről ez is nulla, de biztosan vannak, akik élnek ezzel a lehetőséggel, bár sokat szerintem nem lendít egy karakteren sem.
De csak a kedvedért megnéztem:
120k LE/705 TP*6, valamint 360k. Huuuuu. Nem, köszi, kihagyom.
Sokkal jobb arányt hozok ki anélkül, mintsem ezeket összeszedném.
De térjünk vissza az alap problémára, amit felvetettem:
Lesznek a 400-as karakterek, 40k+ TÖ-vel.
Minden csinálnak ugyanúgy, mint eddig, kapják a Tudás fája bónuszt is,mint eddig.
Nem lesz más dolguk, mint beütni az érkezőket, ami plusz LE.
Persze, most csak Ómen van fenn.
De majd lesz több.
És akkor megy majd a körbeverés, hogy aki a legerősebb, az bekamráz mindenkit és így lefelé gyűrűznek majd a beütések, egészen addig, míg a leggyengébb 400 majd a lentről érkezőket fogja terrorban tartani. Mert minden nappal ez fog menni - legalábbis a meglátásom és tapasztalatok alapján, amiket látok sokszor másokon a Támadás achívumban.
És a leggyengébb 400 is erősebb lesz - minden egyes nappal - mintsem a lentről érkezők.
Szóval ez az én meglátásom.
Ha nem így van, akkor mondd el, hogy miben másabb a Te gondolatod, mit látsz, amit én nem veszek észre?
Köszönöm szépen.