Szia
Ne haragudj,de ismerem a játékot.
17.szinten tudom hány templomkristály lehet.
Nekem is van 6 állandóan kennelezett állatom és betárazott 110 "Költöttem kb 30-60at" templomkristályom,továbbá neki neki 4 nekem 7 templomi medálom.
Mindene prémes.Nekem nem.
200.szintről beszélünk.
De csak a te kedvedért még egy info.
Neki van 1216 nyert csatája nekem 1715.
180.szintű állat mennyi idő alatt ugrik szintet?
180.szintű állat mennyi idő alatt megy 0 morálra?
Tehát svájci óra vagy katakomba.Köszi az oktatást az a gond,hogy jó a Tp "Itt nyilván nem azokra gondolok,akik be lépnek az accba farmolás elött",csak a kenel vágja haza mivel a morál többé nem létezik.
Alacsony szinten pedig a Tp/LÉ aránya ideális a többi jutalomról nem beszélve.Hűségszilánk,Sisakszilánk,Templomkristály"nekem értékes az Ősdrágakő is" Esszencia,AF pont,Aranydukát ingyen a kerékből.Nézd neked biztos értéktelen dolgok,de én néhánynak szoktam örülni.
Nem jár értük Tp ezt csak megjegyzem.
Nézd én is pók vagyok,csak játszok.
Amit nem értesz,hogy minden bajnoki szinten ott vannak,soha nem tudod elhagyni őket.Ha véletlen egy szinten nyersz,akkor meg a már beléd ivodott csinálni akarás miatt újra szintet lépsz és ott a pók.
A kisnyugdíjas elvvel van a gond!
Lehet,hogy valaha így volt,de az én tapasztalatom ez.Nincs aktív játékos,max 2db ha lefelé támadok 3 szintet.
Majd ha egy el is húz utána max egy két szintel késöbb megtalálom inaktív szétrabolt tetemét.
Nem látjátok a fától az erdőt.
A gond az orrotok előtt.Mint mondtam a probléma már túlépett egy határt.
A szerencsekereket pedig kifogásoltam igen,ahol még szerezhetett őskövet "hűségszilánkból" valamint templomkristályt a kennelezésből.