Idézet: LanMaffia - 2013.10.02. 00:35:11 Lassan eljutok arra a kritikus pontra, amikor a játék már kényelmetlen, mint sem élvezetes. Igazából hazudtam, mert már régóta kényelmetlen. Ennek oka leginkább az, hogy nagyon-nagyon sok idő kell hozzá, de úgy tényleg sok. A napi 40+ PP és CSP elköltése már egyetlen nap is sok, ha viszont felhalmozódik még rosszabb. Javasolnék egy olyan tervet, ami a közeljövőben a szükséges játékidő csökkentését irányozza el leginkább.
Hasonlóra gondolok:
Relikvia
A vadászat mestere
Minden nap első belépésedkor kapsz egyet ebből:
Kisebb vadászzsákmány
Erdemes lenne ugy megoldani a jatek kenyelmesebbe, gyorsabba tetelet, hogy az ne a tapbol vegyen el. En konnyen vagyok, vadaszatom 45 masodpercen, es idovel megtehetem azt is, hogy letolom 35 vagy 25 masodpercre. De ezt azert tehetem meg, mert amig mas a templomkristalybol "ertelmes" dolgot vesz, addig nekem siman jo a vegzet medal, illetve ugyanez forgacsnal. Jo lenne ha a vadaszat gyorsito cuccok mindenfele helyekrol potyognanak. Nem a tap helyett, hanem mellett.
Jarhatna a templom vegen, szintlepeskor a tudas fabol, esemenyekbol. Es mielott megro valaki, nem vegzet medalra gondolok, hanem pusztan vadaszatgyorsito cuccra.
Mi kell meg a gyorsabb jatekhoz?
Kronokompenzacio!
Legyen jutalom ez is. Banomisen honnan, de ne a tap helyett, amivel a kronot tovabbi 2 szinttel lhet novelni, tudas konyvvel 2 perces kiporgest elerve.
Aztan legyen ujabb cucc ami a buntimentes portyak szamat hivatott novelni.
Noveljuk a szuplazmak szamat (celpont boost). Akinek most nem eri meg szubplazmat hasznalni, annal talaljuk ki, hogy hogyan erheti meg megis.
Toroljuk el azt a szabalyt, hogy 5 percen belul nem lehet 2szer ugyanazt a karit tamadni.
No es ami regota megerett: ha a jatekban 3+ kattintas menne egy helyre, azt lehessen egy kattintassal helyettesiteni. Pl. szerencsekerek 15 masodpercet porog 3-szor. Legyen egy gomb, amivel egyszerre forgatom ki a harmat. Tulajdonsagokat es szakikat ne egyesevel kelljen novelni. Kihivast es portyat lehessen egyszerre tobbet inditani (pipa 4 kari ele, csata indul, es sorrendben lefut a negy csata, egy oldalon jelenik meg, osszesitve kibonthatoan.
Es akkor az allatok oldalt meg nem is emlitettem. Rengeteg lehetoseg van a jatek ergonomiajat javitani, ami mind a jatekido, mind a szerverterheles oldalan hozna a konyhara.