Sziasztok. Látom előjött egy örökzöld
Anno nem keveset vitatkoztunk erről, és az alapvető probléma a 2 szakik közt az, hoyg a vastag bőr konstans ép-t fog fel, a másodlagos vari meg %-os értéket egy folyamatosan növekvő taumaturgia hatással erősített folyamatosan erősödő varázslat alapsebzésből.
Ergó a 2 függvény meredeken távolodik egymástól. Ezt Miklós is belátta, és betett bizonyos toldozó hatásokat:
-a vastag bőr 2,5x-esen hat másodlagos varira
-a bűvös kunyhó sokszorozza a vastag bőr hatásfokát
-betette relikért azt a tárgyat ami az ilyen jellegű szopadáspd ellen véd 50%-ban
-betette AFP-ből a felcsert (A szakértelem minden szintje 10%-os hatásfokkal érvényesíti a sebzéskompenzációt az állataid sebződésére!)
Ez alapvetően sajnos nem oldja meg a problémákat
Nekem 100-as vastag bőröm van maxos kunyhóval de:
-Az ellenfeleim feldughatják maguknak a másodlagos ütés szakértelmüket (teljesen értelmetlen ekkora vastag bőr ellen)
-Feldughatom magamnak a vastag bőröm, mivel spellből akár 3000-eket is bukhatok, amiből hiába nyelek el 500-at...
-Az acsarkodás ellen jelenleg semmi nem hat
-Ha sebgyogyózni akarom (tárgyakkal ~100 az is) az állatokat, akkor itt kell ülnöm 15 percenként, vagy scriptre vagyok kényszerítve?
-Az ellenfelem kifejleszt egy szaros 110-es másodlagos varit, és onnantól kezdve szarik az egészre, én meg folyamatosan növelhetem a vastag bőröm+ülhetek a gép előtt, ha támadni merek?
Meglepő, de V3 talán a legagresszívebb környezet ilyen téren. Egyetlen egy esélyed van jelenleg védekezni a kivédhetetlen másodlagos varázslat ellen, ha az ellenfelednek nem jön be a spellje... A közelharc felvenné a versenyt sebzésben a varázslatokkal, de egyszerűen ha egy közelharcosabb karakter be meri vállalni, hogy benyeli a varázslat hatásokat, akkor sajnos lehúzhatja magát 5-6 csata után a budin, mivel a blökijeit kibelezik.
1 éve mondtam, hogy lassan 10k++ sebzést lövünk spellel, mi a szar lesz, ha ebből csatánként 3500 beszalad a blökikbe?
-A blökinek nem kell folyamatosan nálad lennie
-Nem tragédia, ha néha beájulnak a blökik, akkor jelentős a gyógyulás
-Tessék 2 sett blökit tartani
Ennek ellenére bekerültek "tompító" hatások, melyek sajnos csak megkaparták a trágyadombot
Az egészre kellene egy rohadt reform...
-Ha valaki 110-es másodlagos vari szakival sebez a blökijeimbe akkor ne 1100-as vastag bőrrel védhessem már...
-Ha valaki kinyomott egy 110-es másodlagos támadást, akkor azt egy szaros 30-as vastag bőrrel ne lehessen már felfogni!
-Ha kifejlesztette az acsarkodást, akkor lehessen már ellene védekezni, ha hajlandó vagyok erre pontokat költeni!
A lé képletben helyre lehetett tenni minden hatást, hogy %-os legyen, akkor ebben a kérdésben miért nem lehet rendet tenni???