Igazából tényleg nem értem a problémádat, azon kívül, hogy egy kis hiszti van a levegőben, hogy legyen valami mozgás a fórumon.
Csupa olyan dolgot soroltál fel, aminek kb semmi jelentősége sincsen és rajtad kívül jó eséllyel senkit sem zavar.
Lentebb említetted a vermet. Megnéztem, hogy azért a 43 teljesített veremmel nem nagyon jársz benne élen, mégis változást akarsz benne. Kicsit más faxát a csalánba verni könnyű helyzet.
Az kapott TP-n lovagolsz úgy, hogy a karaktered ezer éves és már "statisztikailag" régen 400+ kellene lenned és lehetnél, HA valóban sietni akartál volna fölfelé. Nálad sokkal később regisztrált karakterek vannak fölötted szintben, és minden másban is.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem igazán látom, hogy túl sok energiát fektettél/fektetnél a játékba, mégis olyan változásokat szeretnél, amelyek téged eddig sem igazán érintettek. Így nézve pedig kicsit fura, hogy olyan dolgokat akarsz, amiket eddig sem használtál.
Szóval, ahogyan fentebb is mondtam: nem igazán értem, hogy miért van a bejegyzésed.
Sem a verem, sem pedig a portya nem igazán releváns a karaktered szempontjából. Ha az lenne, már régesrég más dimenziókban járnál vele.
Ha rendesen pörgetnéd bármelyiket is; akkor sokkal több portyacsatád (is) lenne, valamint a medáljaid száma sem a minimum lenne (tehát a havi alap 1, vagy még az sem). Tessék elkezdeni játszani, pörgetni a játékbeli lehetőségeket és pillanatok alatt pörögni fog a TP mindenhonnan, változtatások nélkül is.
Sőt!
Én a helyedben akár tanácsot is kérnék a TOP szintű karakterektől, hogy ők miből és hogyan szedik a rengeteg TP-t. Mert nyilván ők sem csak úgy ingyen kapják.
Erre már egy kicsit karcosabb gondolat is az eszembe jut: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."