Igazán jó azt látni, hogy ami lényegtelen vagy félinfó, abba nagyon öröm belekapaszkodni és trollkodni, de ami ténylegesen meg van kérdezve, arra bezzeg nincs válasz, megy a sunnyogás és lapítás. Tipikus.
Sem akkor, sem pedig akkor.
Idézet: Paco - 2019.03.09. 20:03:19
Aztán, a 400-as szint. Elveszel a sorok között, nem feltétlenül én vagy Ómen a lényeg.
A lényeg az, hogy 400-as karakterek versus újonnan érkezők.
Ez megvan?
Nem Én vagy Ómen a lényeg, mégis ezen rúgdalózik mindenki; Dozer+Lan+Miklós is, meg aki még akar.
Függetlenül attól, hogy igen, zavar.
De erre, függetlenül attól, hogy leírtam, jöttek az "okos" hozzászólások, látva, hogy mennyire megy az értelmezés. Az okoskodás az igen, de az értelmezés már kevésbé.
Idézet: Spellatrix - 2019.03.09. 20:45:15 [...]gyorsabban lépem a szinteket mint te nélküle. 8-10 év, de lehet még keveset is mondtam mire eléred azt a szintet, hogy egy 400as megcsaphasson. Az utóbbi néhány évben ahány játékos abba hagyta vagy törölt, így 10 év múlva valószínűleg már csak Lan fog játszani singleplayer módba
Idézet: LanMaffia - 2019.03.09. 20:46:27 Szerintem te ezzel a játékstílussal egyáltalán nem vagy mérvadó. No offense, de szerintem te nem hogy 400, de 300-as szintű sem leszel soha.
Örülök, hogy ilyen jövőbelátó játékostársak vannak, bár mint fentebb írtam, vannak fejlesztésre szoruló skillek. Értelmező olvasás, például. Javaslom, előbb ott kertészkedni.
Bár hozzá kell tennem: no offense. Azt hiszem így szokás errefelé.
Mod.:Valamint szeretném ÉN eldönteni, hogy mennyi idő alatt érek fel arra a szintre, nem kérek tipp-mix és hasonló becsléseket. Köszönöm.
Idézet: Unr34l - 2019.03.09. 22:00:51 Ómen01-et meg ne bántsátok
Ómen-t nem bántottam eddig sem, ez után sem terveztem. Nem vele van a gond, hanem a fejlesztés menetével, és a gondolatomat más is megfogalmazta már:
Idézet: Gloria - 2019.03.09. 22:22:56
Ez a szintkorlátos dolog Miklósék lustaságának a manifesztációja, mert ugye a tárgyakat el kellene készíteni ami a magasabb szintekhez tartoznak, ha minden maradt volna a régibe' és ahogy a karakterek szintje emelkedik újabb és újabb tárgyakat kellene kreálni.
Dozer; a szétdarabolt részemre csak 'futtában' reagálok; megnézted, hogy nincs inspirátorom, mégis megkérdezted, hogy mennyit kapok? Szerinted?
Idézet: Dozer - 2019.03.09. 10:18:27 PACO! Elmondanád nekem, hány CSP-T kapsz (kapnál) naponta inspirációból V1-en azért mert Ómen 400-as, te pedig csak 140-es??? Tudom neked láthatóan nincs de tételezzük fel [...]
Egy kedvenc idézete erre:
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Aztán arra, hogy mit csinálsz 400-n majd...ahogyan látom, dráma tagozatot végzel.
Persze, nyílván kell emelgetni meggyőzőkészséget, térképkeresés, irányított vadászatot,stb., de ezek triviális skillek. Nem hiszem, hogy fő eleme lenne a mindennapoknak. Tehát ismétlem, nem kell a púder és a spongya.
Valamint, apropó, ha már szóba hoztad az erőltetést: akkor ennyi erővel meg is magyarázhattad volna, hogy akkor mit is kell, nem? Vagy oda már erőlködni kellene?
Tudás fája: így van, nálunk nincs ekkora tudás fája.
Ám, én nem is azt mondtam, hogy máshol sincs.
De nyomattad nagy "hanggal", hogy mivel TE ennyit kapsz, ezért ennyi és ennyi bónuszt kell kapni másnak is, nemde?Megvan még? (És csendben jegyzem meg, ideveszem neked a Feladatokat is)
Idézet: Dozer - 2019.03.09. 10:18:27
A példa: Szintlépés!
Mire te Ómen ütőtávjába kerülsz, kb. 240 szintet fogsz lépni. Mi történik szintlépéskor?
1. Gratulálok, a 352. szintre léptél! A tudás fája miatt bónuszként a következő tárgyakat kaptad: 19 templomkristály, 38 Relikviaforgács, 19 hűségszilánk, +19 kritikus ütés, +19 kritikus varázslat, 19 Kisebb vadászzsákmány, 19 Platina, 19 aranydukát, 18 Sorsjegy, Energiakristályosító: +69 kiégett őskő, Védelmező ereklye: +1 védelem itala
2. Szintfeladatok: LE-vel, TP-vel és jutalommal.
Összegezzük egy kicsit: 240 szintlépéssel te kapni fogsz:
-Kb. 2880 kritütést és kritvarit INGYEN!!!
-Kb. 2880 platinát, amiből kb. 6 vermemben tudsz vásárolni nagyjából INGYEN!!
-Kb. 6500 relikviaforgácsot (Pár hasznos cucc kijön belőle szerencsekeréken)
-Kb. 3000 aranydukátot
-Kb. 3000 kiégett őskövet...stb
Szintfeladatoknál:
240*6*kb. 210k LE-t átlagban és 240*600k-t a végső jutalomnál átlagban.
Ez összesen: 446 Millió LE ugyancsak INGYEN!!!
Te, mert TE okos vagy, hiszen eme remek számolás is mutatja, azt mondod, hogy mivel TE ennyi kapsz, ezért másnak is ennyi kell kapnia. És mivel másnak is ennyi kell kapnia, akkor ekkora belőle a benefit mindenkinek, nem?
Függetlenül attól, ahogyan jeleztem, hogy ez nem igaz.
Tehát, igen, azért itt már "láttam" az erölködést igen. Kár érte, de engedd meg, hogy a Te szavaiddal éljek erre:
Idézet: Dozer - 2019.03.09. 23:48:54 ne is erőltesd légyszives...
Csak mert ez a mondásod, a saját dolgaidra is erősen visszavezethető. Hasznos tanács, valóban.
Idézet: Dozer - 2019.03.09. 23:48:54
Végezetül engedd meg, hogy reagáljak a hozzászólásodra úgy összességében: Minden egyes mondatod a saját játékstílusod alapján született. Nem globálisan nézted a problémát, csupán végignézted hogy TE mit csinálsz/mit nem csinálsz és ebből állítottál fel egy véleményt.
Pontosan így van. Mármint az a része, hogy a hozzászólásom nagy része saját magamra vonatkoztattam. Ez csak természetes, ki másra?
Más nevében nem beszélhetek.
De nagyon rég, egy régi-régi hozzászólásban azért, ez is megszületett, de nem győzöm idézni, mert SZÜKSÉGES!
Aztán, a 400-as szint. Elveszel a sorok között, nem feltétlenül én vagy Ómen a lényeg.
A lényeg az, hogy 400-as karakterek versus újonnan érkezők.
Ám ettől függetlenül, hogy nem beszélek más nevében, ésszel él az ember. Legalábbis ezt mondják. És nem kell ahhoz nagy logika, hogy lehessen látni, az valós. Függetlenül attól, hogy a szintemen tornázik mindenki. Ne engem nézz. Nézd a nálam sokkal gyengébb, de magasabb szintű karaktereket.
És szerintem mindannyian tisztában vagytok vele, hogy ez lesz, amit írtam, de nagy "okosan", "véletlenül" sem lett rá reagálva, csak úgy finoman besöpörve a szőnyeg alá:
De térjünk vissza az alap problémára, amit felvetettem:
Lesznek a 400-as karakterek, 40k+ TÖ-vel.
Minden csinálnak ugyanúgy, mint eddig, kapják a Tudás fája bónuszt is,mint eddig.
Nem lesz más dolguk, mint beütni az érkezőket, ami plusz LE.
Persze, most csak Ómen van fenn.
De majd lesz több.
És akkor megy majd a körbeverés, hogy aki a legerősebb, az bekamráz mindenkit és így lefelé gyűrűznek majd a beütések, egészen addig, míg a leggyengébb 400 majd a lentről érkezőket fogja terrorban tartani. Mert minden nappal ez fog menni - legalábbis a meglátásom és tapasztalatok alapján, amiket látok sokszor másokon a Támadás achívumban.
És a leggyengébb 400 is erősebb lesz - minden egyes nappal - mintsem a lentről érkezők.
Megsúgom, ez volt a lényeg. De mindez nem lett volna nehéz, ha nem csak olvasás megy azok részéről, akik trollnak kiáltva másokat trollkodnak, hanem értelmezés történik, sőt, mit több: reagálás arra, ami többször, több helyen is fel lett vetve.
Talán, erre kéne inkább reagálni és figyelmet szentelni, nem pedig a szintemnek, és a többinek.