Re: Játék fejlesztés
5221. hozzászólás - 2012.11.11. 02:52:57
5221. hozzászólás - 2012.11.11. 02:52:57
Szeretném javasolni a preventorixfikusz gyűrű megreformálását! Az addig oké, hogy a pofátlanabb farmolók kiríták ezt a csodás prémiumos tárgyat, mivel nem tűrték a sok sok LE tartalmilag üres, ám dicsőségben mégis oly gazdag győztes portyát azoktól, kik kárát látták támadásuknak és volt eszük ahhoz, hogy gyengítsenek rajtuk...vagy azoktól, akiknek csak a szemét szúrta a helyezésük a toplistán...vagy azoktól, akik akárkik csak játszanának...vagy azoktól akik csak direktbe ivarsejteskednek...stb. DE az szerintem teljesen hallatlan , hogy egy ilyen gyűrűvel rendelkező karakter, kedvére tömhet akárkit tp-vel, ereje védettségének teljes tudatában. Lehet én vagyok az egyetlen olyan játékos akit ez zavar, de kicsit irreálisnak találom azt, hogy ha valaki képes más úton komolyabb eredményekre szert tenni és nem zavarják a kisnyulak...meg a játszani akarók....meg a szimplán rosszindulatúak...és nem rendelkezik ellenlábasokkal sem (mivelhogy nem lopja azt a LE-t amiből fejlődik), annak a játékát mégis tönkreteheti és/vagy esetleg gyengítheti, egy ilyen csodás tárggyal rendelkező játékos. Megtehetném, hogy megveszem. De nem akarom. Mégsem tudom ezt jó szemmel nézni...nem tudom elhinni, hogy ez lehet az egyetlen megoldás a problémára. Ha valaki vesz egy ilyen gyűrűt, az általában nem azért teszi, mert tömni szeretne másokat. Csak védeni szeretné a játékát. Így egy egyszerű kiegészítéssel meg lehetne oldani ezt. És a rosszindulatú játékosok így nem lennének támogatva. Mindössze annyi lenne, hogy -a megtámadott ellenfél győzelme esetén, nem kap tapasztalat pontot.- Lehet túl nagy kérés, de remélem az is elolvassa aki érdemileg tudna segíteni ezen a dolgon. Meg amúgy is...olyan ritkán nyafogok. Nem tartom okosnak a rosszindulatú játék támogatását. Hisz ez a tárgy is erről szólt. Ezért lett létrehozva. Hogy segítsék egy kitartó és eredményes játékforma erejét. Védve hosszú hónapok/évek fáradtságos munkáját.
Time in a bottle
Pontszám: 7.07