Már régebben is kértem a JV-ket, hogy a Xenó eventet töröljék el, s legyen benne a játékban mint állandó opció az erőforrások elköltésére. Újra felvetném ezt a témát, aki szeretné, az támogassa a kezdeményezést.
Én úgy gondolnám, hogy 30 napos ciklusok lennének a következő változtatásokkal. Az alapkoncepció maradna, PP és CSP felhasználással lehetne támadni a Xenókat viszont a taumaturgikus csapdák helyett úgynevezett "szövetségi aura" bevezetését javasolnám. Ez az aura kizárólag a szövetségek lélekkútjából lenne építhető s minél több LE megy bele annál nagyobb eséllyel eshetnének a csatákból apróbb tárgyak. (természetesen csak a szövetség tagjainak)
Javaslatok apróbb tárgyakra:
- Fehér kristályital
- Kiégett őskő
- Hűségszilánk
- Templomkristály
- Állateledel
- Mytokronit
- Xenó kitindarab
...stb
A xenó kitindarabok felhasználhatósága a következőképp módosulna:
- 10 xenó kitindarab (szint x 100 lélekgyémánt)
- 10 Xenó kitindarab (20 platina)
- 10 Xenó kitindarab (1 db gyűrűbe rakható fókuszkristály: +8% lélekszívás)
- 10 Xenó kitindarab (1 db nyakláncba rakható fókuszkristály: +8% lélekszívás)
- 20 xenó kitindarab (30 nap bónusz a küldetés LE-re: 4%)
- 20 xenó kitindarab (30 nap bónusz a kapott AF pontokra: 8%)
- 20 xenó kitindarab (30 nap bónusz a kereskedelem szakértelemre +40)
- 30 xenó kitindarab (Állataid 30 napig gyorsabban fejlődnek 20%-kal.)
- 30 xenó kitindarab (Varázslatelnyelésed 30 napra megnő 35%-kal.)
- 50 xenó kitindarab (30 napig a portyázás során az ellenfél állatainak elnyelése lecsökken 25%-kal.)
Extra jutalmak:
- 500 xenó kitindarab (Gyors tanulás aukciós tétel)
- 700 xenó kitindarab (Pók bölcsessége aukciós tétel )
A kitindarabok alapesetben pl. 2%-os eséllyel eshetnének (a kisebb tágyakhoz hasonlóan) amit a lélekkútból betöltött LE növelhetne a szövetség tagjai számára valami olyan képlet szerint ami figyelembe veszi a lélekkút nagyságát, a tagok számát ..stb. Egy olyan közeget kellene felállítani amiben a nagyobb lélekkúttal rendelkező szövetségek előnyt élveznek (na de nem túlzottan) ellenben a kisebb kúttal rendelkezők kaphatnának bónuszt az építésre mondjuk a HT-hez hasonlóan. AZ aurát mindig előre építenék a csapatok, tehát a köv. 30 napra számítana a bónusz. 30 nap után lehetne egy toplista is a csaták után, ahol az első helyezett játékos kapna egy Xenó medált (+1 % kitintalálási esély a következő 30 napra).
Tudom kezdetleges ez még így, de nekem valami ilyesmi tetszene.