ha már valaki ezt a játékmódot akarja választani , felmegy 30 as szintre közben minden szakira tesz pár pöttyöt majd leáll és kihívásozik minden pp-t
nulla tp és így egy esetleges plusz 2 TP s állat cuccal ami hat kavics prém nélkül élhet a végtelenig és halálra unhatja magát , de még mellette minden nap elverhet 5 csp az aukciós házban dukátra és lehet 3-4 év múlva olyan kigyúrt állatai lesznek meg minden relikviát bezsebel , hogy majd akkor meg valaki ezért jön ide kárálni
ha mindenképpen meg akarnék állni és állatot hizlalni , azt tuti nem 30 alatt tenném
Mellesleg kihívásra jár az energia tégla , így maxosan használhat minden épületet bármekkora építési átlaggal is van egy szövi amiben nincs még tudás fa ügye
nameg ebben van napi 3x 10 perc izgalom közben le lehet izzadni, hogy vajon ha kihívom nyerem vagy bukom
de az is jó ha bukom, mert 10% eséllyel kapok egy támadás italt ami meg platinára váltható
Ha ráérsz nagyon Rosten , akkor ezt számold ki így mekkora bivalyok nevelhetők ki évek alatt és mennyi plusz ingyen táp szerezhető meg dukát stb
sőt ha olyan szövibe kerül be valaki még a csp. pp ből tud eszenciákat is gyártani ingyen , igaz marha nagy mák kell, hogy azokból összejöjjön így egy ultra vagy mega eszencia, de ügyi az idő mindent megold csak türelem kérdése
HAjrá-hajrá pár év múlva szeretnék látni minimum 3 ilyen karaktert
nem beszélve arról, hogy le gyémántot is korlátlan gyűjthet, hisz sok olyan kaland van amiben nincs se LE vesztés, se gyógypia, se mannaital, sem csata
na most ha ezeket megcsinálja még vehet ezt azt érte ha egyszer elindul vagy fejleszt egy jó kis kereskedelmet
V5 meg azért tudod most lenyomni a szocpokokat , mert nem az eredeti inspirációs szorzóval játszol, hanem az ujjal ami plusz erőforrást ad mivel marha soká regiztél a szerver indulásához képest saccra van egy min 3-4es szorzód pp-re csp-re
ami még 15-ös beállításnál is neked nulla valóságformázással min 45 pp naponta , amit extra magas le minimális tp-vel eltolhatsz bajnokin , plusz 15 naponta kiveszel egy plusz 8 tö-s medált
nincs miről beszélni
ettől még lehet jó a karid de olyan eszközökkel játszol ami bő fél éve még nem létezett
pl nekem még azon is agyalnom kellett mikor ujra kezdtem v5, hogy hogy szorítsam bele a feladatok álltal kért vadászatot egy szintbe
ugyanis akkora tp-ket kaptam a vadászatra hogy nem egészen 20 vadászattal volt, hogy szintet léptem
sőt
pl 15 ös szintű sose voltam
14-en véletlen benyomtam egy 50es vadász zsákmányt és 16 os lettem de annak is a végén egyből tp-ben
ezzel a marha magas tp-s inspirációval együtt mégis sikerült 59-es szintre minden vadászatos küldivel együtt elérnem a 100 küldit
ehhez kellett rengeteget agyalni , hogy mit és mikor mennyit , a bajnokin egy építő karakter is tud nyerni buzogánnyal a kezében , igaz nem minden csatát de ha így nézzük édes mindegy mit fejlesztesz és mennyit , mert mindig csak magaddal harcolsz
És nem nézem le a karaktered csak csak azt próbálom veled megértetni, hogy aki most kezdi v5 annak olyan előny van a kezében amit ha egy picit is ésszel használ bárkinél esősebb lehet , és akik évek óta tápolnak csak ingyen ahogy a példád is mutatja, nem értek el semmit , kiv azt, hogy van pár állatkájuk amivel nagy a mellényük , de nem lettek le győzhetetlenek
Ha nem lenne bajnoki te portyás karinak erősen gyengén muzsikálnál
Sőt hagyományos bajnokit sem nyertél volna még egyet sem
Miért állítom ezt? mert kellene egy 100as kreaff szaki , meg egy maxos eh , számodra elérhető vérivó lánc stb na ha ez mind meglenne foghatnál ritkán valami hülyén pár ezer le de legtöbbször kapnál olyan kb 500 le eh-t kreaff nélkül meg a felét dupla annyi tp vel mint bajnokin majdnem , tehát a karid sehol nem lenne ,
És ezt nem bántásból írtam de ezek tények