Idézet: Kocos - 2012.06.27. 13:01:27 Idézet: Offsboy - 2012.06.27. 12:04:42 Idomításnál minden alkalommal? (Ritka pillanat lehet hogy valaki egy kattintásra beidomít egy lényt és nem is kell újra használnia, teszem azt egy következő állatnál.)
Idomitas! Teyleg milyen igaza van. Nekem peldaul a turbo annyit lendit idomitasnal, hogy nem 65%-ot, hanem 85%-ot tudok idomitani egy kattintassal. Nem is turbozom soha. Kene beallitas arra is, hogy mit turbozzon automatan, es mit ne.
Hát ez neked pont szívás így, ja.
Amúgy szerintem BUG-zik a huzalozás.
Entitásoztam, low ÉP. Turbót átettem mágregenre manuálisan, gyógyítottam magam, majd megint entitás. Az állatokon gyógyítottam úgy hogy a mágregenen a turbó, gondoltam meg is nézem hogy néz ki ez hogy magától turbóz. Turbózta, gyógyította, azonban nem vont le CSP-t, mert a turbó visszaszámlálója még ment (viszont a mágikus regeneráción). Gondolom nem így kellene lennie, hanem csak akkor nem vonna le terv szerint, ha a sebgyógyon ketyegett volna a turbó visszaszámlálója.
Köszönjük a fejlesztést meg minden, tényleg, de alábbi javaslatom lenne:
Legyen letárolva, hogy mi volt az utolsó huzalozottan turbózott szakértelem, és amikor azt kellene újra turbózni (sebgyógy, idomítás, ahol nem egymás után kattintod ki mint pl. tul fejlesztésnél) akkor NE vonjon ismét csp-t, követ. Ha minden alkalommal vonja, akkor úgyis mindenki át fogja tenni manuálisan a turbót, és szerintem pont az a cél, hogy ezt könnyítsük.