Re: Játék fejlesztés
901. hozzászólás - 2009.10.22. 02:36:00 (Válasz Endyr #889 hozzászólására.)
901. hozzászólás - 2009.10.22. 02:36:00 (Válasz Endyr #889 hozzászólására.)
Idézet: Hajasmanosz - 2009.10.21. 15:21:47
Idézet: Endyr - 2009.10.21. 15:32:17
A kiégett őskő engem viszont komolyan érdekelne. Gondolom mindenki tisztában van vele hogy nem csak LÉt, hanem kiégett őskövet is lehet szerezni. Gondolom azzal is tisztában van mindenki hogy elég magas lopás esetén az egyszerre lopható kövek száma 10-15 is lehet, és ezzel hamar nagy mennyiségű kőre lehet szert tenni, ami igazi őskő vásárlása esetén ugye átalakul, ezzel jelentős megtakarítást eszközölünk.
A kiégett őskő kémkedési lehetőségét támogatom.
Sziasztok.Szerintem az lenne a jó, ha kémkedésnél lehetne látni, hogy kinek mennyi ősköve illetve kiégett ősköve.
Idézet: Endyr - 2009.10.21. 15:32:17
ezzel semmilyen erdemi informaciot nem szereznel a vegzeturrol, maximum megtudnad, h az iranyitoja mennyire penzes. totalisan felesleges
A kiégett őskő engem viszont komolyan érdekelne. Gondolom mindenki tisztában van vele hogy nem csak LÉt, hanem kiégett őskövet is lehet szerezni. Gondolom azzal is tisztában van mindenki hogy elég magas lopás esetén az egyszerre lopható kövek száma 10-15 is lehet, és ezzel hamar nagy mennyiségű kőre lehet szert tenni, ami igazi őskő vásárlása esetén ugye átalakul, ezzel jelentős megtakarítást eszközölünk.
A kiégett őskő kémkedési lehetőségét támogatom.
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 6.54