Idézet: Doomlord126756 - 2025.11.24. 08:00:34
AF képesség:
Legendás tárgy szinthatárkitolása:
A tájékoztató szerint minden szintlépés kitolja eggyel a legendás tárgy szinthatárát....
Ez miért nem valósul meg??
Vagy a szöveget kellene megváltoztatni,kijavítani vagy ténylegesen végrehajtani.
Hiszen a magasabb szinten lévő játékosok csak ezt tudják fejleszteni, de igy viszont nincs értelme...
Jancsi
Egy kicsit rosszul írtad és értelmezed ezt a részt.

Az AF szövege így szól pontosan:
"Legendás tárgy:
Minden egyes szintje kitolja a legendás tárgyaidnak a szinthatárát 1-gyel.
Max. szint: nincs"
És ez valóban így is van.
Növelni kell az AF szintjét ahhoz, hogy növelni tudd a legendás tárgyaid szintjét. Ha nem növeled, akkor a maximális szintjük megáll 340.-ik szinten. Minden egyes pont, amit a Legendás tárgy AF-re költesz, az a 340-es szint utáni fejlesztés lehetőség adja meg.
De ez nem automatikus!
Tehát először költesz és emeled az AF szintjét, majd Karakterlap/Legendás fülön kiválasztad a tárgyad, amit növelni akarsz és kifizeted a tárgy normál vagy prémium fejlesztési költségét.
Fontos, hogy a tárgy szintjét így is csak addig tudod növelni, ameddig a szintedhez képest a kereskedelem szakértelem által ellátnál a lélekkufár.
Ez például az jelenti, hogy mivel én 353-as szintű vagyok és a kereskedelem által +15 szintet "látok", így 368-as szintig tudnám a felszerelésem fejleszteni (jelenleg 367-es szinten van, csak nem fejlesztem, majd ha kéri a VT; illetve az AF is természetesen már meg van emelve hozzá.)